Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,738

Etiketler
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

mserdemir' Alıntı:
artık kımın kıme ıhtıyacı olduklarını bılmelerı lazım....
insan bi nezaketen açıklama yaparda öyle siler.bizler burada bostan bekcisimiyiz. açıklama gelmediği sürece herköşeye yollayacam bu mesajımı.
bende karadenizlilikde var.baba tarafı laz ana tarafı gürcü varsın gerisini onlar düşünsün ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
insan bi nezaketen açıklama yaparda öyle siler.bizler burada bostan bekcisimiyiz. açıklama gelmediği sürece herköşeye yollayacam bu mesajımı.
bende karadenizlilikde var.baba tarafı laz ana tarafı gürcü varsın gerisini onlar düşünsün ;D ;D ;D

valla hamdı abı eger bunlar buradan maaş alıyorlarsa ekmeklerıne ıhanetedıyorlar eger maasalmıyorlarsa keyfekeder yapıyorlardır o zamanda sıteyı sallayacaklarını dusunmuyorum olursa olur olmazsa olmaz gıbı dusunuyorlar herhalde

ve ısrarla cvp beklememıze ragmet hıc bır sey soylemıyorlar

mdr' Alıntı:
Hamdi bey merhaba,
buna layık degiliz...çok üzüldüm..

Bu tür fevri..haber vermeden yapılan her hareket bizleri bu forumlardan sogutur.Bunu anlamaları lazım..
ne demek bu hala anlamış degilim..

Bizler RTÜK e tabiymişiz gibi bu tür hareketlere maruz kalmamalıyız.

inanın aynı durum bizim de başımıza geldi.5 gündür cevap bekliyoruz..topigin adını bile degiştirmişler ..bize haber vermeden..
merhaba ismail bey.
aslında gurur duymaları lazım.teşekkür beklerken yapılanlara insanın aklı almıyor.
birde paramızla stickır alıp araçlarımıza yapıştırıyoruz.
RTÜK e bağlı olsakda sıradan mevzular.sanırım sitede ajan moderatör var.parçalamak istiyor.
heralde biri çıkıp açıklama yapacaktır.
zira ben pes etmeyecem.taki yasaklı olana kadar.
sakarya grubu sitedeki en hareketli grupların başında.ankarada hareketlenmişti.
insanın aklına acaba diyesi geliyor.

son_kral_54' Alıntı:
merhaba ismail bey.
aslında gurur duymaları lazım.teşekkür beklerken yapılanlara insanın aklı almıyor.
birde paramızla stickır alıp araçlarımıza yapıştırıyoruz.
RTÜK e bağlı olsakda sıradan mevzular.sanırım sitede ajan moderatör var.parçalamak istiyor.
heralde biri çıkıp açıklama yapacaktır.
zira ben pes etmeyecem.taki yasaklı olana kadar.
hamdi abi akşam gördüm cok sinirlendim bu nasıl bir sistem bunu birileri mutlaka acıklamalı bende hamdı abi sonuna kadar yanındayım bunu bılll :-\ :-\

murat çelik' Alıntı:
hamdi abi akşam gördüm cok sinirlendim bu nasıl bir sistem bunu birileri mutlaka acıklamalı bende hamdı abi sonuna kadar yanındayım bunu bılll :-\ :-\

murat ılk gezıde senın arabayıda ıyı bır ınceleyecegım haberın olsun daha dogrusu sıgmaya calışcam

bu arada galyana geldik mesajı 999 yaptık.
sefer aç kurt gibi tepeden bakıyor. :D
neyse ben biraz yatam bari ;)

mserdemir' Alıntı:
murat ılk gezıde senın arabayıda ıyı bır ınceleyecegım haberın olsun daha dogrusu sıgmaya calışcam

xj ye sıgamazsın sen selim :smiley:

hamdi abi bende de var lazlık gercekten kurcalarsak akraba cıkıcaz gibi :D

gelelim baslık silinmesine,
bir dost dedi ki bosverin ;)
biz birbirimizi bu vakitten sonra heryerde buluruz burası sadece bahane ben takmadım kafaya :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
bu arada galyana geldik mesajı 999 yaptık.
sefer aç kurt gibi tepeden bakıyor. :D
neyse ben biraz yatam bari ;)

hamdi abi iyi uykular ama son bi iyi dileklerini sunan bir msj daha atda oyle yat bari ;D ;D

ttos' Alıntı:
xj ye sıgamazsın sen selim :smiley:

hamdi abi bende de var lazlık gercekten kurcalarsak akraba cıkıcaz gibi :D

gelelim baslık silinmesine,
bir dost dedi ki bosverin ;)
biz birbirimizi bu vakitten sonra heryerde buluruz burası sadece bahane ben takmadım kafaya :smiley:

ooo sefer abı hosgeldın valla yazdıklarına cvp veremedım tam cvp verecekken hamdı abının yazısını okuyunca bende dahıl oldum hemen

demek oyle ha

valla parçalarım arabanı

ankarada 2001 model xj var 27 bın tl ıstıyo o arabaya bakmak ıstıyorum

mserdemir' Alıntı:
ankarada 2001 model xj var 27 bın tl ıstıyo o arabaya bakmak ıstıyorum

2001 vergisi yuksek olur selim ;)

tecih ya 96 yada yine bir ust dilimdeki 97-98-99-2000 :smiley:

27.000 de cokmus hem onun yerine wj alırsın ;)

ttos' Alıntı:
2001 vergisi yuksek olur selim ;)

tecih ya 96 yada yine bir ust dilimdeki 97-98-99-2000 :smiley:

27.000 de cokmus hem onun yerine xj alırsın ;)

dogru soyluyorsun neyse o zaman yaf bıraz daha zaman gecsınde bakarız daha 2 gun once bora aldım valla araba cok temızdı satmaya kıyamadım o yuzden ben aldım jeep alıncaya kadar bınerım.bıde sattıgım zaman eşe dosta gıder araba

mserdemir' Alıntı:
dogru soyluyorsun neyse o zaman yaf bıraz daha zaman gecsınde bakarız daha 2 gun once bora aldım valla araba cok temızdı satmaya kıyamadım o yuzden ben aldım jeep alıncaya kadar bınerım.bıde sattıgım zaman eşe dosta gıder araba

yapma ya bi gormek isterim bora yı selim :smiley:

ttos' Alıntı:
yapma ya bi gormek isterim bora yı selim :smiley:

tamam abı gorursun ne zaman ıstersen ya ben hayatda bora falan almazdım kesınlıkle tarzım degıl bu arac ama arac cok temız ve bakımlı dıye aldım,dedım ya enıste jeep aldı buda bana kaldı,enısemın arabasıydı bu onun aklında hep jeep almak vardı,ama sallıyordu yarıyıl tatılı ıcın ankaraya geldıler gelır gelmez arabanın bakımını yaptırdı,yagını suyunu tuzunu degıstırdı 300 lıra gıbı para harcadı,gelmeden once lpg taktırdı 2 bın tl verıp landırenzomu ney oyle bı sey,neyse akgun-aydına bana jeep bamaya gıttık orda 2001 model 4.7 aracı gordu sukrude cok yardımcı oldu bızde aklına gırdık aldı aracı,o aracı alınca dedıgım gıbı borada bana kaldı neye nıyet neye kısmet

mserdemir' Alıntı:
tamam abı gorursun ne zaman ıstersen ya ben hayatda bora falan almazdım kesınlıkle tarzım degıl bu arac ama arac cok temız ve bakımlı dıye aldım,dedım ya enıste jeep aldı buda bana kaldı,enısemın arabasıydı bu onun aklında hep jeep almak vardı,ama sallıyordu yarıyıl tatılı ıcın ankaraya geldıler gelır gelmez arabanın bakımını yaptırdı,yagını suyunu tuzunu degıstırdı 300 lıra gıbı para harcadı,gelmeden once lpg taktırdı 2 bın tl verıp landırenzomu ney oyle bı sey,neyse akgun-aydına bana jeep bamaya gıttık orda 2001 model 4.7 aracı gordu sukrude cok yardımcı oldu bızde aklına gırdık aldı aracı,o aracı alınca dedıgım gıbı borada bana kaldı neye nıyet neye kısmet

yukarda xj demisim wj alırsın demek istemistim o paraya :smiley:

bizim hanımda tutturdu ufak araba diye selim bende kararsızım aslında beni pek acacagını sanmıyorum ama bakalım ikinci araba alabilme sansımda yok acıkcası onun icin bi gormek isterim dedim bi musait anında bulusalım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR