Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,739
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

ttos' Alıntı:
yukarda xj demisim wj alırsın demek istemistim o paraya :smiley:

bizim hanımda tutturdu ufak araba diye selim bende kararsızım aslında beni pek acacagını sanmıyorum ama bakalım ikinci araba alabilme sansımda yok acıkcası onun icin bi gormek isterim dedim bi musait anında bulusalım ;)

tam abı bak bın gez toz ama bır durum var yaza kadar bu aracı satmayı dusunmuyorum cunku kendımı bıraz toparlamam lazım jeep ıcın

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
tam abı bak bın gez toz ama bır durum var yaza kadar bu aracı satmayı dusunmuyorum cunku kendımı bıraz toparlamam lazım jeep ıcın

ozelden tel.no.nu atarsan sevinirim :smiley:

girdap' Alıntı:
selim istersen yanıma gel sana bi çay ikram edem ben tolga bey sizde bekliyorummm........ ;) :D

şükrü işe basladım ya benım gelmem artık cok zor ancak hafta sonu dıcem oda zor olur

hııı sevindim hayırlı ugurlu olsun kardeşimmmmmmmmmmm maaşı alınça gelirsin artık olurmu anlarsın yaaa .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

girdap' Alıntı:
hııı sevindim hayırlı ugurlu olsun kardeşimmmmmmmmmmm maaşı alınça gelirsin artık olurmu anlarsın yaaa .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

inşallaahh inaşaaahhh şükrü kafam sımdı kare kasaya gıdıyo yaf 1999 2000 o aralar sence sıgarmıyım kara kasaya sefer abı sıgamazsın dedı ama ne bılım kafam hep kare kasada

haa sukru sana bır haberım daha var bızım pederde jeep demeye basladı

babamda enısteyle canakkaleye gıttı jeep baya hosuna gıtmıs sımdı bendemı alsam deyıp duruyor bakalım hayırlısı

mserdemir' Alıntı:
inşallaahh inaşaaahhh şükrü kafam sımdı kare kasaya gıdıyo yaf 1999 2000 o aralar sence sıgarmıyım kara kasaya sefer abı sıgamazsın dedı ama ne bılım kafam hep kare kasada

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67725.0

bu topiki bir incele selim ;)

ttos' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67725.0

bu topiki bir incele selim ;)

tamam ınceleyım

tel no aldın dımı geldı yanı ozel mesaj

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33758.0

oncelik buna ver :smiley:

mserdemir' Alıntı:

selim ben denedim sığamadım ; sana tavsiyem grand cherokee binmeside sürmeside çok rahat

hamdi abi haftasonu muratın bir çayını içelim biraz muhabbet ederiz !!!

selim benide yoldan çıkardın artık bende grand cherokee bakmaya başladım ;D ;D ;D 4.0 bulmaya çalışıyorum

brothers' Alıntı:
selim ben denedim sığamadım ; sana tavsiyem grand cherokee binmeside sürmeside çok rahat

o zaman grand cherokee bakcaz ama benım aklımda hep kare kasa var

brothers' Alıntı:
selim benide yoldan çıkardın artık bende grand cherokee bakmaya başladım ;D ;D ;D 4.0 bulmaya çalışıyorum

alcaz alcaz az kaldı hele o pazar gununden sonra farz oldu grand cherokee almak ;D ;D ;D

girdap' Alıntı:
hatta 3 tane 4,7 vardı birini verdim serviste 2 side perşembe günü burda olcakk :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

tamam sukru bakım musaıt olursa gelmeye calısırım kare kasa gelecekmı pekı 99 2000 model

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR