Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,747
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

1- m.selım erdemir mserdemir 2 kısı
2- erhan brothers 2 kişi
3- Ada Bal mjeliada 1 kişi
4- faruk KARAPANTER 2 kişi
5- sefer ttos 2 kişi

Etiketler

ada senın arac ne cok merakettım pazara kadar duramam ;D ;D ;D

bu aralar jeep manyaklıgı basladı bendede xj mı vj mı cc mı ne alacagımı sasırdım vjjvxjvjvvvvxxcccjxjcccccvj deyıp gezıyorum ortalıkda mıllet benı manyak sanıyo

mserdemir' Alıntı:
ada senın arac ne cok merakettım pazara kadar duramam ;D ;D ;D

bu aralar jeep manyaklıgı basladı bendede xj mı vj mı cc mı ne alacagımı sasırdım vjjvxjvjvvvvxxcccjxjcccccvj deyıp gezıyorum ortalıkda mıllet benı manyak sanıyo

Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 93 model :smiley: Yani ZJ. Yani o benim fok balığım :smiley:

mserdemir' Alıntı:
2- erhan brothers 2 kişi
4- faruk faruk2323 2 kişi
5- sefer ttos(belli degil)2 kişi

KARAPANTER mehmet oluyor selim sukrunun dedigi faruk da yesil xj var ;)

girdap' Alıntı:
bulcagın araclarda yardımcı olurum selim ada nın arac 93 grand

Amerikansa Şükrü Beyden şaşmayın Selim Bey.. Yoksa kırmızıı!!! diye dolaşırsınız benden söylemesi :p

girdap' Alıntı:
bulcagın araclarda yardımcı olurum selim ada nın arac 93 grand

bılıyorum sukru kardesım sağolasınnnn ben bulamazsam sen bulacaksın zaten valla ensenden ınmem :smiley::smiley::smiley:

mjeliada' Alıntı:
Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 93 model :smiley: Yani ZJ. Yani o benim fok balığım :smiley:

hadı beaa cıddımı off yaa off bende ıstıyorum

ttos' Alıntı:
mserdemir' Alıntı:
2- erhan brothers 2 kişi
4- faruk faruk2323 2 kişi
5- sefer ttos(belli degil)2 kişi

KARAPANTER mehmet oluyor selim sukrunun dedigi faruk da yesil xj var ;)

eyvallah sefer abı halletmıssın o zaman ben farugada bulasırım suna bı bakım dıye :smiley::smiley::smiley:

ya bu aralar cok bulaşık bı adam oldum ben bea

mjeliada' Alıntı:
Amerikansa Şükrü Beyden şaşmayın Selim Bey.. Yoksa kırmızıı!!! diye dolaşırsınız benden söylemesi :p

haklısın valla sukru kardesım cok yarımcı oluyo daha ıkı gun once bır arac aldık onun samımıyetıne sonuna kadar guvenıyorum ben

KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

mserdemir' Alıntı:
haklısın valla sukru kardesım cok yarımcı oluyo daha ıkı gun once bır arac aldık onun samımıyetıne sonuna kadar guvenıyorum ben

KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Severim kendisini :smiley: Güvenirimde. Birde Buick ' e 'Bıyık' demese tam olacak :D

mserdemir' Alıntı:
ooo sen benı o mangalın basında gor bıde ha bu arada resımde gordugun sadece aperatıf bana buralarda aperatıf selım derler :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:::smiley::smiley:):smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:::smiley::smiley:

aperatif selim ;) ;) ;) anlatmakla olmaz tanımak lazım ;)

mjeliada' Alıntı:
Severim kendisini :smiley: Güvenirimde. Birde Buick ' e 'Bıyık' demese tam olacak :D

o desın ya yakısır ona ŞÜKRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜAAAAA

brothers' Alıntı:
aperatif selim ;) ;) ;) anlatmakla olmaz tanımak lazım ;)

heheheh

bence sucuklu olsun yıne gercı kım ne yemek ıstıyorsa getırıyor zaaten ama baska bır sey yapacaksak ben her zamankı varım hanı neydı mermerde kebapmıydı neydı

mserdemir' Alıntı:
o desın ya yakısır ona ŞÜKRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜAAAAA

heheheh

bence sucuklu olsun yıne gercı kım ne yemek ıstıyorsa getırıyor zaaten ama baska bır sey yapacaksak ben her zamankı varım hanı neydı mermerde kebapmıydı neydı

Şimdi kısmen vejetaryen biri olarak :D sucuk filan ı ıh.. balık getireceğim ben ama :smiley:

mserdemir' Alıntı:

mermer işini murat yapacak akşam yazar nasıl olacağını ; bu arada hamdi abide 1000 der tatlıyıda yeriz ;) ;) ;)

mjeliada' Alıntı:
Şimdi kısmen vejetaryen biri olarak :D sucuk filan ı ıh.. balık getireceğim ben ama :smiley:

aaa balık olursa rakıda olması lazım balık uzulur yoksa (gercı bende yıyormusum gıbı konuyorum genıs genıs)

erhan abı murat baksın o zaman mermer ısıne nası olacaksa

hamdı abının tatlısınıda yıyecegız o zaman oh ohhhhh

istersen yine sucuk ekmeğe talim edelim karda semaver çayla iyi gidiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR