mserdemir' Alıntı:ada senın arac ne cok merakettım pazara kadar duramam ;D ;D ;D
bu aralar jeep manyaklıgı basladı bendede xj mı vj mı cc mı ne alacagımı sasırdım vjjvxjvjvvvvxxcccjxjcccccvj deyıp gezıyorum ortalıkda mıllet benı manyak sanıyo
mserdemir' Alıntı:1- m.selım erdemir mserdemir 2 kısı
2- erhan brothers 2 kişi
3- Ada Bal mjeliada 1 kişi
4- faruk faruk2323 2 kişi
5- sefer ttos(belli degil)2 kişi
KARAPANTER mehmet oluyor selim sukrunun dedigi faruk da yesil xj var
girdap' Alıntı:bulcagın araclarda yardımcı olurum selim ada nın arac 93 grand
girdap' Alıntı:bulcagın araclarda yardımcı olurum selim ada nın arac 93 grand
mjeliada' Alıntı:Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 93 model Yani ZJ. Yani o benim fok balığım
ttos' Alıntı:mserdemir' Alıntı:1- m.selım erdemir mserdemir 2 kısı
2- erhan brothers 2 kişi
3- Ada Bal mjeliada 1 kişi
4- faruk faruk2323 2 kişi
5- sefer ttos(belli degil)2 kişi
KARAPANTER mehmet oluyor selim sukrunun dedigi faruk da yesil xj var
eyvallah sefer abı halletmıssın o zaman ben farugada bulasırım suna bı bakım dıye
ya bu aralar cok bulaşık bı adam oldum ben bea
mjeliada' Alıntı:Amerikansa Şükrü Beyden şaşmayın Selim Bey.. Yoksa kırmızıı!!! diye dolaşırsınız benden söylemesi
mserdemir' Alıntı:haklısın valla sukru kardesım cok yarımcı oluyo daha ıkı gun once bır arac aldık onun samımıyetıne sonuna kadar guvenıyorum ben
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
mserdemir' Alıntı:ooo sen benı o mangalın basında gor bıde ha bu arada resımde gordugun sadece aperatıf bana buralarda aperatıf selım derler :):
mjeliada' Alıntı:Severim kendisini Güvenirimde. Birde Buick ' e 'Bıyık' demese tam olacak
brothers' Alıntı:aperatif selim anlatmakla olmaz tanımak lazım
mserdemir' Alıntı:o desın ya yakısır ona ŞÜKRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜAAAAA
heheheh
bence sucuklu olsun yıne gercı kım ne yemek ıstıyorsa getırıyor zaaten ama baska bır sey yapacaksak ben her zamankı varım hanı neydı mermerde kebapmıydı neydı
mserdemir' Alıntı:bence sucuklu olsun yıne gercı kım ne yemek ıstıyorsa getırıyor zaaten ama baska bır sey yapacaksak ben her zamankı varım hanı neydı mermerde kebapmıydı neydı
mjeliada' Alıntı:Şimdi kısmen vejetaryen biri olarak sucuk filan ı ıh.. balık getireceğim ben ama