Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,752
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

mjeliada' Alıntı:
hep içimde kalmıştır polis telsizine girip 'Houston We've a problem here' demek :smiley: neyse o zaman kursa kadar cb telsiz dediğinizden alırım bende :smiley:

yani o zamana kadar "Houston does not have a problem here " ;) ;) ;)

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
o bahsettıgın problem sen olursun o zaman polıs problem cıkartır polıs problem cıkartırsa buyuk problem cıkartır ona gore

çok heycanlı desem kızarmısınız :D

mjeliada' Alıntı:

aynı heyecanı verirmi bilmem ama bizim cb lerden kamyoncu arkadaşlarımıza söyleyebilirsin bunu ::smiley: ::smiley: ::smiley: biz nasılolsa uzun yolda hep onlarla muhabbetteyiz sağolsunlar

mjeliada' Alıntı:

bana gore o kadar heyecanlı degıl heyecan ıcın daha bır suru yol var mesela motorla gıderken en uygun yerde polısın şapkasını alıp kacmak veya sana dur dedıgında cak bı beslık yapıp kacmak

veyada 350 promıl alkolle uygulamaya denk gelmek

brothers' Alıntı:
aynı heyecanı verirmi bilmem ama bizim cb lerden kamyoncu arkadaşlarımıza söyleyebilirsin bunu ::smiley: ::smiley: ::smiley: biz nasılolsa uzun yolda hep onlarla muhabbetteyiz sağolsunlar

illegalliğin adrenalini çok başka ama :smiley: yediğim 5 cezadan 3 ü polis çevirmesinden kaçmak olduğunu söyleyeyim , siz anlayın :smiley:

ben kaçtım size iyi muhabbetler ; akşam devam ederiz

mjeliada' Alıntı:
illegalliğin adrenalini çok başka ama :smiley: yediğim 5 cezadan 3 ü polis çevirmesinden kaçmak olduğunu söyleyeyim , siz anlayın :smiley:

adrenalın baska bı sey yaf anlıyorum senı hemde cok ıyı anlıyorum endorfın tadı ooff offffffffffffffffff

aslına bakarsan benım jeepden once yıne motor almam lazım kendıme cok özledım cokkkk

ttos' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33758.0

oncelik buna ver :smiley:

hatırlattınız şimdi...
yıllar önce ayhan açmıştı konuyu...

bi papaz olmuştuk bi papaz olmuştuk sormayın gitsin..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sonra bi kanka olduk.... şimdi kahkahalarla gülüyoruz ;D ;D ;D ;D

Şü
girdap' Alıntı:
hatta 3 tane 4,7 vardı birini verdim serviste 2 side perşembe günü burda olcakk :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Şükrücüm,

yazsana yav şunların özelliklerini güzelce, bilelim hepimiz...

Sağlıcakla caNNım.... :smiley: :smiley:

mserdemir' Alıntı:
yaf bu hafta sonu elmadag yapsakmı acaba gıtsek mangal falan yaksak ıkı stres atardık ne dersınız

gelmek ısteyenler yazsın

Serdar,
Ben çok hastayım, ama haftasonuna kadar iyileşirim heralde...
Bide eve ölçü almaya ustalar gelecekti Pazar günü, hastalığım yüzünden iptal etmiştik...

Eğer bu Pazar ustalar felan gelmezse ve iyileşirsem ben varım....

Kesin gidelim...

Kaçta buluşacağız ve buluşma noktamız neresi? Merkezi bir yer olsun ben yolları pek bilmiyorum :smiley:

mjeliada' Alıntı:
Kaçta buluşacağız ve buluşma noktamız neresi? Merkezi bir yer olsun ben yolları pek bilmiyorum :smiley:

daha bellı degıl yarın bellı olur bakalım daha kım gelecek kım gelmeyecek bellı degıl

ama yarın kesın bellı olur

Alfonse' Alıntı:
Serdar,
Ben çok hastayım, ama haftasonuna kadar iyileşirim heralde...
Bide eve ölçü almaya ustalar gelecekti Pazar günü, hastalığım yüzünden iptal etmiştik...

Eğer bu Pazar ustalar felan gelmezse ve iyileşirsem ben varım....

Kesin gidelim...

selim

mserdemir' Alıntı:
o desın ya yakısır ona ŞÜKRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜAAAAA

heheheh

bence sucuklu olsun yıne gercı kım ne yemek ıstıyorsa getırıyor zaaten ama baska bır sey yapacaksak ben her zamankı varım hanı neydı mermerde kebapmıydı neydı

Mermerde kebap mı? ??? ??? ???

O nası bişi yaf...? ??? ??? ???

birden iyileştim sanki :eek: ;D

ayhanbursa ayhanayhan kardeşim, yukardan bakma...

gel yahu...

nasılsın?

kulağını çınlattım... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR