3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

sezuu' Alıntı:
Ben de aynı şeyi Ankara'dan gidecek olanlar için sormuş olayım.3 kişiyiz,minik 1000 motor şehiriçi bi aracımız var.Yayla yolları olduğu için aracımızla sıkıntı yaşar mıyız diye tereddütlüyüz.Daha önce gidenlerden bu konuda fikir almak isteriz.Teşekkürler

Her ne kadar gideceğimiz yer yayla olsada ulaşımı zor olmayan bir mekan olduğu daha önce giden arkadaşlar tarafından yazılmıştı...Bende ankara'dan araba ile gideceğim motor hacminiz sorun çıkarmayacaktır.

Mhmt

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

eftaLYa' Alıntı:
hocam fidan ekmek için doğru zamanmıdır?
Şayet uygunsa ben de isterim fidan :smiley: Ekeriz beraber

-Kamp yağacağımız yer fidan dikmek için düşünülecek en son yer olabilir,ama Türkiye'nin en büyük tabii ormanının bulunduğu Domaniç'e bile giderken fidan götürürüm.
-Mevsim olarak fidan dikme zamanı değil ama bu fidanlar zaten topraktan sökülüp getirilmeyecek şu anda tüpte büyüyorlar...tüpün sadece altını açarak dikim yaparsak hiç bir sorun olmaz kendi toprağında yazı ve kışı atlatır gerisini zaten torunlarımızın çocukları görür.
10 adet fidan getiriyorum başka fikir verenler de var orada karar veririz...tabi ki korunaklı bir yere ekilmesi daha iyi olur.

MEŞE NE DEMİŞ...

Ey insanoğlu beni sadece toprakla buluştur..
Başka bir eziyetim yoktur sana,
Parkta bahçede dağda bayırda ben kendi kendime yeterim.
Baharla birlikte bol güneş alabilmek için yaprak açarım..
Kocaman olur bünyem koyu gölge bendedir,
Kış gelince yağan kadan korunmak için yapraklarımı dibime dökerim,
Şehrimiz-parkımız kirlenir diye yapraklarımı toplayıp atmayın...yakmayın...
Gövdemin altına toplayın onları,üzerine bol kar yağsın ki çürüsün yapraklarım,
Toprak emsin bu zengin gübre karışımını köküme ulaştırsın..
Ben kendi kendime yeterim yeterki müdahale etmeyin.
Yaşlı akrabalarımı tescilleyeceğiz diye gövdesine plaket asarsınız...koruduğunuzu sanırsınız,
Siz kolyenizi zarif zincirlerle boynunuza asarsınız,bizim gövdemize neden çivi ile çakarsınız..?
Bir adım bile atmadan asırlarca size hizmet için yaratılmışız...lütfen biraz saygı...lütfen.

Altun' Alıntı:
Her ne kadar gideceğimiz yer yayla olsada ulaşımı zor olmayan bir mekan olduğu daha önce giden arkadaşlar tarafından yazılmıştı...Bende ankara'dan araba ile gideceğim motor hacminiz sorun çıkarmayacaktır.

Mhmt

Teşekkürler,gönül rahatlığıyla yola çıkabiliriz şimdi.Mesaj atan adminede ayrıca teşekkürler,yeni üye olduğum için cevap hakkım yokmuş

Bilenler zaten bu topraklarda kaç tür meşe yetiştiğini çok iyi bilir, meşe Anadolu'nun ağaçlarındandır nedense ülkemize Fransa orjinli çamları dikip bence topraklarımızı neden ziyan ederler hala anlayabilmiş değilim.Bakın çevrenizdeki meşeler kaç yaşında.
Kalın sağlıcakla.

By-pass' Alıntı:
Bende listemi yazayım...dünden beri hazırlamaktayım..;

-Çadırımda 1 Adet TEMA Gönüllüsü Önlüğü asılı olacaktır.
Çadır sakinleri 50 ve 56 yaşında 33 yıldır evli bir çifttir.

-Bu mat denen altlık yapı marketlerde mi satılır..? Buralarda bulamadık.

-Çadır..... 2.40 x 2.40 iglo...1
-Şişme yatak...1
-yastık...4
-Masa....1
-Masa örtüsü...4-5
-Sandalye...2
-Hamak...2
-El Şemsiyesi...1
-Gölgelik şemsiye...1
-Çamaşır ipi...2
-Çok miktarda örtü...
-Naylon yer örtüsü..2m
-Radyo..1
-Fot.mak..1
-El feneri...tepe feneri....1+1
-Bol yedek pil...sarj cihazı
-İlk yardım seti...Güneş kremi-yağı
-Küçük mum...10
-Naftalin-Böcek spreyi
-Kağıt havlu 2
-Havlu...2
-Islak mendil...2 pk.
-mangal...1
-Piknik tüpü..1
-Kömür 3 pk.
-Izgara...1
-Piknik sepeti...2
-Buzluk...1
-Kavurma sacı...1
-Su 5lt....4
-Bel çantası...2
-Termofor...2 (Çadır soğuk olursa sıcak su torbası)
-İğne iplik seti...1
-Her türden giyecek.
-Her türden içecek.

-Meşe fidanı 5 adet...(-KütahyaTEMA bahçemizde kendi
tüplediğimiz fidanlardan getirip kampın izin verilen bir
bölümünde toprakla buluşturmak ve seneye tekrar
gelirsek gelişimlerini gözlemlemek istiyoruz.)
-Bize eşlik etmek isteyen olursa + 5 Fidan daha
getirebilirim ücretsizdir.Daha fazlasına arabada yer yok.
Sn By_ps fidan dikme konusunda size yardımcı olabilirim . Şehrimde Fatih sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinden sonra dikilen fetih çınarları bulunmaktadır ve bize emanet edilen bu anıt niteliğindeki ağaçlar çok iyi şekilde korunmaktadır size bu gönüllü çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler. Temennim hep birlikte Gezenbilir hatıra ormanı oluş
turmak .
Size ve eşinize Kdz Ereğliden kucak dolusu sevgiler.

aren' Alıntı:
benimde bir iki sorum olcak; kocaeli den katılcak olan var mı ? yani burdan servis yapabilcek birileri? yada şehirlerarası otobüslerle gelsek, bolu merkeze geldikten sonra orayı bulabilir miyiz? ve de araçsız gelmek sorun olur mu?

ben istanbuldan geliyorum ama kocaeliden geçerken sizi alabilirim. kaç kişi olacaksınız ki?

Merhaba değeli Dostlar, ben aranıza yeni katıldım.
Honda Africa Twin motorsikletim var. Festivale eşim ile katılmayı düşünüyorum.
Önümüzdeki yıl bir land rover almayı düşünüyorum. Festivalde Defender ve Discovery ler hakkında bol bol
bilgi edinmeyi düşünüyorum.
Giriş ücreti motorsikletler için de 30 tl midir.
Selamlar.

Kravan bölümünden katılacağım. Katılım listesi yapılacakmı? Karavanların konaklama alanı katılım sayısına göre belirlendimi? Bence yerleşim planında çadır kampcılarının alanı, karavancıların alanı, ve diğer doğa sporlarındaki katılımcıların yerleşimleri birbirlerinden çok kopuk olmamalı diye düşünüyorum.

bisiklet kaç a abey

Adnan abisi bizim Efe bebek için fidan temin edeceğini bildiğimiz için bize ayır filan deme gereğini duymadık ;)

By-pass' Alıntı:
Benim amacım Boludan sonra aynı yere (Aladağ Göleti) giden araçsız arkadaşlarımızın aracımızı tanıyıp otostop yapmalarını sağlamak,aracımızda ön camda GEZENBİLİR yazısı olursa bu daha kolay olur sanırım.

Gezenbilir Stickerleri için ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57785.0

Tempus' Alıntı:
Ama yinede akşam eve döndüğünde herkesin vucudunda kene kontrolü yapmasında fayda var zira ısırdığı yeri uyuşturduğu için gözle görmedikce hissetmezsiniz ;D

Aynen,
2007 Yılında Eylül ayında Yukarı Kavronda kaldığımız pansiyonun yatağından kaptığımı düşündüğüm keneyi İzmir'e döndükten ancak 2 gün sonra farketmiştim.
;D

Arkadalar , tesislerde öncelik Federasyonlara ait olduğu için son haftaya kadar bungalov rezervasyonumuz kesinleşmemişti.

Bugün itibari ile rezervasyonlarımızın kesinleştiğinin teyidini aldık.

Derneğimiz adına rezerve edilmiş 30 adet iki yataklı ve tuvaletli bungalov bulunmaktadır.

Bungalovlarda kişi başına bir gece (iki günlük) konaklama ücreti 70TL'dir.
Rezervasyonlar ödeme sırasına göre belirlenecek olup, öncelik sırası hamilelere ve çocuklu ailelere aittir. Ödemelerin aşağıdaki banka hesap numarasına yapılarak gezgin@gezenbilir.com adresine mail atılmasını rica ederim.

Sedat AÇIL
Finansbank İstanbul Bahçelievler (932) Şubesi
10918671 Numaralı TL Hesabı
TR680011100000000010918671

Sınırlı yer olduğu için lütfen Bungalov için ödeme yapanlar buraya liste yapsınlar. (İstekler için liste yapmayalım.. )

--Freegraf motorsuz taşıtlar ücretsiz girebiliyor :smiley:

Bungalov
01-Murat Şenol (2 kişi + 1 çocuk)
02-Alper Hepgür (2 kişi + 1 çocuk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri