eftaLYa
Face & Ben
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Gece ateş yanar büyük ihtimal. Ateş başında size yer yol gösterecek yetkili bir arkadaşımız mutlaka bulunacaktır. Geçen sene yogunluktan saat 9 gibi uyuyakalmıştım hep. Bu sene gece ateş başı muhabbetlerini kaçırmamayı planlıyorum Adam boyu bir rottweiler ile topluca bir bayan görürseniz o benim yardım ederim.
cc286nc03' Alıntı:Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Ben gece 1-2 gibi orada olacağımdan festival girişinde o saatte uyanık birilerini bulabilirmiyim. Malum ilk defa gelecem çadır kurulacak alanı bilmediğim için yer göstermesi açısından yada oranın belli bir düzeni olacaktır muhakkak onun hakkında bilgi alabileceğim birileri ?
Gece ateş yanar büyük ihtimal. Ateş başında size yer yol gösterecek yetkili bir arkadaşımız mutlaka bulunacaktır. Geçen sene yogunluktan saat 9 gibi uyuyakalmıştım hep. Bu sene gece ateş başı muhabbetlerini kaçırmamayı planlıyorum Adam boyu bir rottweiler ile topluca bir bayan görürseniz o benim yardım ederim.