rosengela' Alıntı:Sormadan geçemeyeceğim, Face acaba maçka parkında falan dolaşan bir köpek midir? Giller'da da bolca resmi olan hani?
Bir de alanda masa-sandalye var mı? Bizim acilen çıkıp almamız gerek yoksa =(
eftaLYa' Alıntı:................
*İlk Yardım Çantası (Ambulans olacak ama yinede biz onsuz yola çıkmıyoruz..)
*Kameralar (Fotoğraf-video-şarz aletleri-harddiscler-kart okuyucu)
*Telsiz
*Fener-Tepe lambası (Yedek Pil)
*Spor ayakkabı - Bot - Terlik
*Çorap - İç çamaşırı
*Tarak-toka-diş fırçası-macun-tırnak makası
*Tişort - Şort - Kalın eşofman - Yağmurluk
*Sivrisinek ve Kene kovucular
*Çadır - Mat - Şişme Yatak - Battaniye-Uyku tulumu
*Piknik seti (Tencere tava- matara - tabak - bardak vs..)
*Şemsiye - Sandalye
*Çöp poşeti
+
*kamp sandalyesi
*çay,kahve,su ısıtıcı
*kibrit,çakmak,tutuşturucu,mangal kömürü,tel ızgara
*yiyecek et ve kahvaltılık ,konserve,biskuvi
*kamp alanındaki su içilemiyorsa içme suyu
*Kamera,cep telf vb sarjları için 12 x 220 V inverter
*yüksek dereceli koruyucu güneş kremi
*küçük çakı,toplu iğne veya çengelli iğne
Face için;
*Konserve ve kuru mama
*mama ve su tası
*Işıklı tasma (yedek pil)
*Havlu
*Kaka poşeti
güneşle aramda sorun olmuyor koruyucuya ihtiyaç yok. Şunu da unutmuşsun lazım olur diyeceğiniz varsa ekleyin lütfen bende alayım
hornblower' Alıntı:benım kuracagım cadır konser cadırır,yagmur yagınca su gecirir dimi buyuk ıhtımal?
adatem' Alıntı:bende festival çadırlarından aldım,tek tenteli olanlardan,yağmura çok dayanklı olacağını sanmıyorum ancak yağmur yağma ihitmaline karşılık, yanımda bir adet koli bandı ve battal boy çöp poşetlerinden gtireceğim;çöp poşetlerini birleştirip çadırın üzerine tutturunca bir nebze da olsa işe yarıyormuş..
hornblower' Alıntı:gezenbilir ailesinden öğrenicek baya pratik yollar var=) biraz uğraştırıcak olsada etkili bi yol,teşekkürler
aren' Alıntı:benimde bir iki sorum olcak; kocaeli den katılcak olan var mı ? yani burdan servis yapabilcek birileri? yada şehirlerarası otobüslerle gelsek, bolu merkeze geldikten sonra orayı bulabilir miyiz? ve de araçsız gelmek sorun olur mu?