Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Mesajınız için teşekkürler Adnan Bey...Meşe ve Gezenbilir Hatıra Ormanı konusunu Kamp ateşi başında daha etraflıca konuşuruz.Ben 10 adet fidan getiriyorum nereye ekileceğini orada belirleriz.Geleneksel Festivalimiz hep aynı yerde yapılacaksa orada küçük bir Hatıra Ormanı ormanı oluşturmak zaten görevimizdir.Yönetimle de birlikte olacağımız için festivale "fidan dikmek" adında 2 saatlik bir bölüm eklenebilir,her sene büyüyen bir orman olur.Tanışmak için mekanınıza uğrayacağım.
mezeci_67' Alıntı:Sn By_ps fidan dikme konusunda size yardımcı olabilirim . Şehrimde Fatih sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinden sonra dikilen fetih çınarları bulunmaktadır ve bize emanet edilen bu anıt niteliğindeki ağaçlar çok iyi şekilde korunmaktadır size bu gönüllü çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler. Temennim hep birlikte Gezenbilir hatıra ormanı oluş
turmak .
Size ve eşinize Kdz Ereğliden kucak dolusu sevgiler.
Mesajınız için teşekkürler Adnan Bey...Meşe ve Gezenbilir Hatıra Ormanı konusunu Kamp ateşi başında daha etraflıca konuşuruz.Ben 10 adet fidan getiriyorum nereye ekileceğini orada belirleriz.Geleneksel Festivalimiz hep aynı yerde yapılacaksa orada küçük bir Hatıra Ormanı ormanı oluşturmak zaten görevimizdir.Yönetimle de birlikte olacağımız için festivale "fidan dikmek" adında 2 saatlik bir bölüm eklenebilir,her sene büyüyen bir orman olur.Tanışmak için mekanınıza uğrayacağım.