3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,733
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

mezeci_67' Alıntı:
Sn By_ps fidan dikme konusunda size yardımcı olabilirim . Şehrimde Fatih sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinden sonra dikilen fetih çınarları bulunmaktadır ve bize emanet edilen bu anıt niteliğindeki ağaçlar çok iyi şekilde korunmaktadır size bu gönüllü çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler. Temennim hep birlikte Gezenbilir hatıra ormanı oluş
turmak .
Size ve eşinize Kdz Ereğliden kucak dolusu sevgiler.

Mesajınız için teşekkürler Adnan Bey...Meşe ve Gezenbilir Hatıra Ormanı konusunu Kamp ateşi başında daha etraflıca konuşuruz.Ben 10 adet fidan getiriyorum nereye ekileceğini orada belirleriz.Geleneksel Festivalimiz hep aynı yerde yapılacaksa orada küçük bir Hatıra Ormanı ormanı oluşturmak zaten görevimizdir.Yönetimle de birlikte olacağımız için festivale "fidan dikmek" adında 2 saatlik bir bölüm eklenebilir,her sene büyüyen bir orman olur.Tanışmak için mekanınıza uğrayacağım.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

eftaLYa' Alıntı:
Akşam meyve yerken vede çekirdekleri ayırırken aklıma bu konu geldi..

Meyve Çekirdekleri

Ben yanımda getireceğim meyve çekirdeklerimi de :smiley: Ya tutarsa ;D ;D

Ben plastik tüp getireyim 50-60 kadar onları tüpleyelim..kışı tüpte geçirsinler seneye toprakla buluştururuz.Erken gideceğinizden Orman İdaresinden El Arabası-Kürek-Bel-v.s temin edebilirmiyiz öğrenip buraya yazarsanız iyi olur.

Bir konu daha...bizim hanımın ısrarıyla çadırdan bungalova geçmek niyetindeyiz ama Cuma ve Cumartesi geceleyeceğimiz için 2 geceleme oluyor bunu nasıl ayarlayacağız...?

Artık geleneksel hale gelen Doğa Sporları Festivali'mizin 3.'sünü 03 - 04 Temmuz tarihlerinde Bolu Aladağlar'da Aladağ Göleti kenarında bulunan GSİM Tesisleri'nde gerçekleştiriyoruz. ...
İlk sayfadan ve ilk satırlar.
Arkadaşlar durum değiştimi acaba?? cuma günündenmi başlayacak etkinlik ?

koroglu1414' Alıntı:
Artık geleneksel hale gelen Doğa Sporları Festivali'mizin 3.'sünü 03 - 04 Temmuz tarihlerinde Bolu Aladağlar'da Aladağ Göleti kenarında bulunan GSİM Tesisleri'nde gerçekleştiriyoruz. ...
İlk sayfadan ve ilk satırlar.
Arkadaşlar durum değiştimi acaba?? cuma günündenmi başlayacak etkinlik ?

Etkinliğin tarihi 3 ve 4 Temmuz olarak açıklandı...Cuma gününden katılmayı planlayan benim gibiler sizi şüpheye düşürdü sanırım.

rosengela' Alıntı:
ben istanbuldan geliyorum ama kocaeliden geçerken sizi alabilirim. kaç kişi olacaksınız ki?

3 kişi olcaz?

By-pass' Alıntı:
Etkinliğin tarihi 3 ve 4 Temmuz olarak açıklandı...Cuma gününden katılmayı planlayan benim gibiler sizi şüpheye düşürdü sanırım.
:smiley:
Biraz öyle oldu :smiley: sanki cuma gününden başlıyormuş izlenimi yarattı ..

eftaLYa' Alıntı:
Akşam meyve yerken vede çekirdekleri ayırırken aklıma bu konu geldi..

Meyve Çekirdekleri

Ben yanımda getireceğim meyve çekirdeklerimi de :smiley: Ya tutarsa ;D ;D

Paylaşım için teşekkürler Esra hanım..
sevgiler..

koroglu1414' Alıntı:
:smiley:
Biraz öyle oldu :smiley: sanki cuma gününden başlıyormuş izlenimi yarattı ..

Festival Etkinlikleri Cumartesi günü başlayacak olsa da Yönetici arkadaşlarımız ön hazırlıklar için Salı gününden itibaren Festival alanına intikal edeceklerdir.
Durumunuz uyuyorsa gitmekten çekinmeyin.

Bungalov
01-Murat Şenol (2 kişi + 1 çocuk)
02-Alper Hepgür (2 kişi + 1 çocuk)
03. Serpil Köse (+1) (2 kişilik ödeme yapıldı)

Ancak ulaşım konusunda hala net birşey yok. Cumartesi sabahı Anadolu Yakasın'dan geçecek olan arabalarda 2 kişilik yer olursa bana haber verebilir mi?

Teşekkürler.

Mail adres; serpilkose79@gmail.com

Seben minübüsünü öğrendiğim iyi oldu ya Bolu merkezden yürümeye karar vermiştim :D Kaç gün sürer diye düşünüyordum , iyide olurdu aslında neyse artık biraz yürürüm yol üstünden bir yerden atlarım minübüs'e :smiley:

Yürüyerek 5-6 saat te kamp alanına ulaşabilirsin

Selam herkeze
etkinlik programı bellimi yani 2 güne yayılmış belli etkinlik programı varsa öğrene bilirmiyim...??

Geçen seneki festival öncesi hazırlık duyurusu. Son hafta ama iki günde herkez işlerini halleder gibi düşünüyorum :smiley: ;) :D 8)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34136.0

[attachment=1]

festivalafis.jpg

Aramızda İntex marka tek kişilik şişme yatak kullanan arkadaşlar varmı? Metro gross marketlerde kampanyada 15Tl gibi bir fiyata satılıyor Kalitesi hakkında bir fikrim yok Eğer iyi yorum gelirse bugün almayı düşünüyorum

hypnosis' Alıntı:
Aramızda İntex marka tek kişilik şişme yatak kullanan arkadaşlar varmı? Metro gross marketlerde kampanyada 15Tl gibi bir fiyata satılıyor Kalitesi hakkında bir fikrim yok Eğer iyi yorum gelirse bugün almayı düşünüyorum
Çift kişiliğini üç oldu kullanıyorum henüz sağlam.. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri