freegraf' Alıntı:soğuk oluyor
şişirmek için manuel veya 12 V bir pompa almayida unutmayin ..hypnosis' Alıntı:Aramızda İntex marka tek kişilik şişme yatak kullanan arkadaşlar varmı? Metro gross marketlerde kampanyada 15Tl gibi bir fiyata satılıyor Kalitesi hakkında bir fikrim yok Eğer iyi yorum gelirse bugün almayı düşünüyorum
eftaLYa' Alıntı:Derneğimiz adına rezerve edilmiş 30 adet iki yataklı ve tuvaletli bungalov bulunmaktadır.
Bungalovlarda kişi başına bir gece (iki günlük) konaklama ücreti 70TL'dir.
Rezervasyonlar ödeme sırasına göre belirlenecek olup, öncelik sırası hamilelere ve çocuklu ailelere aittir. Ödemelerin aşağıdaki banka hesap numarasına yapılarak gezgin@gezenbilir.com adresine mail atılmasını rica ederim.
schweps' Alıntı:Esra hnm merhaba,
Bungalov fiyatı gecelik 140TL'midir? Doğru mu anlıyorum?
Cuma akşamı gelecekler için ise 2x140=280TL midir?
arwin' Alıntı:Bayrampaşadan 8 araç ile yollara düşeceğiz... Şu offroad oyunlarında rakiplerimiz kimler olacak görelim de madara olmayalım yaw.... ;D ;D ;D
İlk grup cuma öğlene doğru geri kalanlar cumartesi yollara düşecek Murat .. sen nezaman düşünüyorsun Murat...damast' Alıntı:Merhaba
Hangi gün yola çıkyorsunuz?
Biz diğerlerine araba gözüyle bakamıyoruz ve kullanamıyoruz Esra... Hepsi arazi aracı ve bunlar Bayrampaşadan gelecekler.... Avrupa yakasının offroadçıları kaç araç olur bilmiyorum ama Anadolu yakasından benim bildiğim 7-8 adet offroad aracı daha var , bilmediklerim ne kadar bilmiyorum tabii .. ;D Karışık oldu biraz... Yer kalmaz diye Cuma sabahtan yollardayız...eftaLYa' Alıntı:çıkmadı ki piyangodan büyük ikramiye
Yoksa Ünal biliyor renoyu modifiye edip onla off-road yapacaktım sırf keyfine
8 araç da arazi mi sizin Ahmet? Hepsi oyunlara katılıyor mu?
Sertifikalar , Kupalar hazırlanıyor.. Bakalım sahipleri kimler olacak?