3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,733
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Güzel.
Çift kişiliklerini geçen sene 19,9 a almıştık.
:smiley:

Delinmememesi için gerekli önlemleri alın.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

soğuk oluyor

Yarın yola çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar ve şimdiden kolay gelsin... :smiley: Geldiğimizde herşeyi hazır istiyoruz ... :D :D

freegraf' Alıntı:

Şişme yatağın altına hasır plaj minderi sermeyi unutmayın. Topraktan geçen soğuğu çok iyi engelliyor.
Ben kış kamplarında kar üzerinde çadır kurduğumda yapıyorum bunu.
En alta Hasır Plaj Minderi + Lastik Plaj Minderi + Alimunyum Plaj Örtüsü = Optimum Mat Konforu.

01-Murat Şenol (2 kişi + 1 çocuk)
02-Alper Hepgür (2 kişi + 1 çocuk)
03. Serpil Köse (+1) (2 kişilik ödeme yapıldı)
04. Ercan Akgül (tek kişilik ödeme yapıldı)

Ercan siteye girememiyormuş, onun yerine yazmamı istedi.

hypnosis' Alıntı:
Aramızda İntex marka tek kişilik şişme yatak kullanan arkadaşlar varmı? Metro gross marketlerde kampanyada 15Tl gibi bir fiyata satılıyor Kalitesi hakkında bir fikrim yok Eğer iyi yorum gelirse bugün almayı düşünüyorum
şişirmek için manuel veya 12 V bir pompa almayida unutmayin ..

Esra hnm merhaba,
Bungalov fiyatı gecelik 140TL'midir? Doğru mu anlıyorum?
Cuma akşamı gelecekler için ise 2x140=280TL midir?

eftaLYa' Alıntı:
Derneğimiz adına rezerve edilmiş 30 adet iki yataklı ve tuvaletli bungalov bulunmaktadır.

Bungalovlarda kişi başına bir gece (iki günlük) konaklama ücreti 70TL'dir.
Rezervasyonlar ödeme sırasına göre belirlenecek olup, öncelik sırası hamilelere ve çocuklu ailelere aittir. Ödemelerin aşağıdaki banka hesap numarasına yapılarak gezgin@gezenbilir.com adresine mail atılmasını rica ederim.

Cevap veren herkeze teşekkürler. Normalde hep mat+uyku tulumu kullanırdım ama fiyatlarını uygun görünce birde yatağı denemek istedim. Taşıması biraz problem olucak gibi 2.5 kg yaklaşık ağırlığı çanta iyice ağırlaşacak ama sonunda rahat etmek var denemeye değer :D

schweps' Alıntı:
Esra hnm merhaba,
Bungalov fiyatı gecelik 140TL'midir? Doğru mu anlıyorum?
Cuma akşamı gelecekler için ise 2x140=280TL midir?

Aynı soruya bende cevap bekliyorum...

Merhaba

Bungalov konaklaması sadece cumartesi gecesi için müsait olup beher kişi için 70 TL dir. 2 kişi 140 tl yapmaktadır.

Cuma akşamından gelecek kişiler için bungalov konaklaması tahsis edemiyoruz.

Selamlar

Geçen yıl gelemedim bu yıl kaçırmıyorum görüşmek üzere....

cumartesi sabah festival alanıda olmayı planlıyoruz

Seher + 7 kişi

Bayrampaşadan 8 araç ile yollara düşeceğiz... Şu offroad oyunlarında rakiplerimiz kimler olacak görelim de madara olmayalım yaw.... ;D ;D ;D

arwin' Alıntı:
Bayrampaşadan 8 araç ile yollara düşeceğiz... Şu offroad oyunlarında rakiplerimiz kimler olacak görelim de madara olmayalım yaw.... ;D ;D ;D

Merhaba

Hangi gün yola çıkyorsunuz?

damast' Alıntı:
Merhaba

Hangi gün yola çıkyorsunuz?
İlk grup cuma öğlene doğru geri kalanlar cumartesi yollara düşecek Murat .. sen nezaman düşünüyorsun Murat...

çıkmadı ki piyangodan büyük ikramiye :D
Yoksa Ünal biliyor renoyu modifiye edip onla off-road yapacaktım :D sırf keyfine :smiley: ;)

8 araç da arazi mi sizin Ahmet? Hepsi oyunlara katılıyor mu?

Sertifikalar , Kupalar hazırlanıyor.. Bakalım sahipleri kimler olacak?

eftaLYa' Alıntı:
çıkmadı ki piyangodan büyük ikramiye :D
Yoksa Ünal biliyor renoyu modifiye edip onla off-road yapacaktım :D sırf keyfine :smiley: ;)

8 araç da arazi mi sizin Ahmet? Hepsi oyunlara katılıyor mu?

Sertifikalar , Kupalar hazırlanıyor.. Bakalım sahipleri kimler olacak?
Biz diğerlerine araba gözüyle bakamıyoruz ve kullanamıyoruz Esra... :D :D Hepsi arazi aracı ve bunlar Bayrampaşadan gelecekler.... Avrupa yakasının offroadçıları kaç araç olur bilmiyorum ama Anadolu yakasından benim bildiğim 7-8 adet offroad aracı daha var , bilmediklerim ne kadar bilmiyorum tabii .. ;D Karışık oldu biraz... Yer kalmaz diye Cuma sabahtan yollardayız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri