3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Bungalov Listesi :

01-Murat Şenol (2 kişi + 1 çocuk)
02-Alper Hepgür (2 kişi + 1 çocuk)
03. Serpil Köse (+1) (2 kişilik ödeme yapıldı)
04. Ercan Akgül (1 Kişi) (ödeme yapıldı)
05. Adil Aynur 2 kişi (Ödeme yapıldı)
06. Atilla Volkan(2 kişi+1 çocuk)
07. Gündüz Abdik 2 kişi (Ödeme Yapıldı)

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

mezeci_67' Alıntı:
Dağdaki soğuk en kötü ihtimalle 10C' den aşağı düşmez uyku tulumu ve mat'ınız size yeter kendinize ait araba ile gelmeyecekseniz boşuna yük etmeyin .

yanıtınız için teşekkür ederim.

Kamp alanında sivri sinek varmıdır acaba ??? ::smiley:

sivri var ama hafif rüzgar olursaolmaz.tedbirli gelin.

memlekette tezek yakarlardı sivri vın olurdu.Bulursanız deneyin hemde organiktir.bulunurda ezilmemişlerse

Aspera' Alıntı:
Genelde olabiliyor .Yanınza bunu engellemeniz için sinek kovucu ürünlerden alabilirsiniz.
teşk.

freegraf' Alıntı:
memlekette tezek yakarlardı sivri vın olurdu.Bulursanız deneyin hemde organiktir.bulunurda ezilmemişlerse

Hocam tezek nerden bululalım da yakalımki keşke olsa. biz anca bol bol odun yakarız.
sivri sinekden kaygım benim 9 aylık gezenbilir adayı :D yoksa bizim için hava hoş her halukarda onları defedecek çaraler buluruz heralde ;)

Bir kampımızda (bilmediğimiz bir bölge ) çadırı filan terkedip kaçmıştık :D :D sivri sinek ordusuyla karşı karşıya kalmıştım... kamp değince hep o aklıma gelir... acaba ginemi??

allah bağışlasın üşütme yeter.sivri ona vız gelir.yani vız gelip ısırabilirde.ama o şimdiden çeliklenir.

freegraf' Alıntı:
allah bağışlasın üşütme yeter.sivri ona vız gelir.yani vız gelip ısırabilirde.ama o şimdiden çeliklenir.

Allah cc. razı olsun. üşütmez heralde tosunum 65 günlükken alıştırdım onu yüksek irtifaya 2240 mt. uludağda ilk kampını yaptı o ;D ;D ;D

Hafta sonu heyecanı :smiley: iple çekiyoruz..

koroglu1414' Alıntı:
Hafta sonu heyecanı :smiley: iple çekiyoruz..

İp neki cevdet bey halatla çekiyoruz. hedefim cuma akşamı orda olmak ama şimdiden başladım hazırlıklara ;D ;D ;D

Cuma akşam 19:00 gibi ankdan yola çıkıcaz, 2 araç şimdilik bilginize

maşallah. şerbetlenmiş.o zaman.

sayokan' Alıntı:
İp neki cevdet bey halatla çekiyoruz. hedefim cuma akşamı orda olmak ama şimdiden başladım hazırlıklara ;D ;D ;D
Benim herhangi bir hazırlığım yok malesef ;D zira yatıya eve gitmeyi düşünüyorum 10 km kadarcık mesafe :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri