3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,733
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

ozgursenyurt' Alıntı:
ahhh ahhh bıraktınız beni cumartesi sabah tek başına yollarda....

Haydi sende katıl bize ozmn ama biliyorum işlerden dolayı sanırım anca cumaresi çıkabiliyosunuz ee bide hazırlık size katılan olur

Ankdan 2.grup olarak cumartesi sabah 6 da yola çıkacak arkadaşlarım aranızda haberlesin isterseniz beraber gelin

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ben de ilk kez katılacağım,bakındım forumda ama net adresi göremedim sonrada mı duyulacak.
Birde ortalama hızla İstanbul'dan ne kadar sürer, ona göre çıkalım ?

EylülNisan' Alıntı:
Ben de ilk kez katılacağım,bakındım forumda ama net adresi göremedim sonrada mı duyulacak.
Birde ortalama hızla İstanbul'dan ne kadar sürer, ona göre çıkalım ?

Ortalama hızla 2 saat civarlarında Bolu da olmuş olursunuz

ozgursenyurt' Alıntı:
ahhh ahhh bıraktınız beni cumartesi sabah tek başına yollarda....

Hadi ayarlayın, sizde Cuma'dan katılın ;D ;D ;D

koroglu1414' Alıntı:
Benim herhangi bir hazırlığım yok malesef ;D zira yatıya eve gitmeyi düşünüyorum 10 km kadarcık mesafe :smiley:

;D ;D Çok şanslısınız :smiley:

Sevgili taner... Benimde tek endişem 12 aylık gezenbilir adayı oğlum :smiley::smiley:: bu bıcırıklar için ne tür bi önlem almayı düşünüyorsun ? Gecenin bir yarısı eve dönmek zorunda kalmayalım sonra. Zira ben Ankara'dan gelicem :smiley::smiley::

Dr.var ekmek var tuz var su var pirpiriklenmeyin.gelin ve yaşayın.çocuklarınızı bisküvi çocuğu yapmayın.o eskiden di. puding muding çocuğu yapmayın salın çayıra ....meydan bol orası bolu ...

:smiley::smiley:::smiley::smiley::smiley: pudingg mudingg :smiley::smiley:: benim fıstıklar hiç sevmezler zaten :smiley::smiley: Hava pek iyi görünmüyor endişe biraz ondan :smiley::smiley:

koroglu1414' Alıntı:
Sanırım birazda tembellik ;D
Teşekkür ederim..

Arkanızdaki göl festivalin olacağı yer mi? (avatardaki)

Arkadaşlar her şey netleşdi sanırım az bi zaman kaldı festivale detaylarıda duyuru yaparsanız iyi günler

byfreedom' Alıntı:
Sevgili taner... Benimde tek endişem 12 aylık gezenbilir adayı oğlum :smiley::smiley:: bu bıcırıklar için ne tür bi önlem almayı düşünüyorsun ? Gecenin bir yarısı eve dönmek zorunda kalmayalım sonra. Zira ben Ankara'dan gelicem :smiley::smiley::

Barış bey.. bende arayış içindeyim bizler krem, sprey gibi yardımcı ürünlerden kullanıyoruz nitekim ama bunları çocuklara uygulamak riskli geliyor bana bıcırıklar ellerini ağızlarından çıkarmıyorlar ( dış çıkardıkları için ) :D gözlerini sürekli ovuşturuyorlar ( uykum geldi mesajı ) ;D ;D şu an için aklıma gelen olabildiğince büyük bi cibinlik bulup keratayı 3-5 metre kare alana hapsetmek :D :D enazından hava azcıkda olsa esene kadar. bi çare bulursanız paylaşalım mutlaka...

sayokan' Alıntı:
Barış bey.. bende arayış içindeyim bizler krem, sprey gibi yardımcı ürünlerden kullanıyoruz nitekim ama bunları çocuklara uygulamak riskli geliyor bana bıcırıklar ellerini ağızlarından çıkarmıyorlar ( dış çıkardıkları için ) :D gözlerini sürekli ovuşturuyorlar ( uykum geldi mesajı ) ;D ;D şu an için aklıma gelen olabildiğince büyük bi cibinlik bulup keratayı 3-5 metre kare alana hapsetmek :D :D enazından hava azcıkda olsa esene kadar. bi çare bulursanız paylaşalım mutlaka...

Bu sayfadaki son okuduğum hava durumundan hatırladığım kadarıyla hava biraz ne demek bayağı bir esecekti ;D ;D Fırtına diyorduben mi yanlış hatırlıyorum?

Arı olur mu bilmiyorum ama her ihtimale karşı yanımda yakmak için bolca türk kahvesi getireceğim zira arıları yanaştırmıyor muhtemelen sineklerde de işe yarayabilir :smiley::smiley::smiley: Birde bungalov evleri fena çözüm değil gibi ancak daha önce gitmediğim için evlerin festival alanına uzaklıklarını bilmiyorum. Çok da kopuk olmak istemem..:smiley: Bu arada festivalden önce bölgede ilaçlama yapılacağını yazmışlardı arkadaşlar. sanırım oda işe yarayabilir.

evet ilaçlamanında işe yarayacağını düşünüyorum

lizz' Alıntı:
Bu sayfadaki son okuduğum hava durumundan hatırladığım kadarıyla hava biraz ne demek bayağı bir esecekti ;D ;D Fırtına diyorduben mi yanlış hatırlıyorum?

Fırtına olsun canım o bizden ;D ;D ;D ( kaçarız )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri