3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

lizz' Alıntı:
Arkanızdaki göl festivalin olacağı yer mi? (avatardaki)
:smiley:
Hayır;o göl Seben göl'ü-ki karadeniz bölgesinin en büyük gölü;Abant gölüne gittiniz ise oranın yedi katı büyüklüğünde bir sunni göl henüz tam su tutmadı.
Bu arada Seben göl'ünden bir enstantane..

DSC_6071_fhdr.jpg

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

herkese selamlar,
Cumartesı gunu sabah yola cıkacak olanlar varmı ??? varsa nerede bulusabılırız ???
sızlerden yanıt beklıyorum :(((

sayokan' Alıntı:
Fırtına olsun canım o bizden ;D ;D ;D ( kaçarız )

Hangi taraftan gelicek hatırlamıyorum ama şansınıza aynı yönde giderseniz aracınızın kilometre saatine bayağı bir katkısı olacaktır 3 dakikada evde olursunuz ;D

lizz' Alıntı:
Hangi taraftan gelicek hatırlamıyorum ama şansınıza aynı yönde giderseniz aracınızın kilometre saatine bayağı bir katkısı olacaktır 3 dakikada evde olursunuz ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*Bebekler için alınmış tedbirimiz yok :smiley: Onları siz alacaksınız..
Bizim "Genel Tedbirler"imiz var.. Haftasonu doktorlu ambulans bulunacak her ihtimale karşı alanda..

*Bungalovlar festival alanı içinde..

*Sivrsineklere ve böceklere karşı bileklikler var çocuklar için de.. Krem yada spreylerden daha az zararlıdır sanırım.

*Detaylı başlık bu gece açılacak.. Tüm bilgiler olacak içinde.

*yatıyorum ben , sabah bir doğum çekimim var :smiley: Uyumalıyım.. İyi geceler..

;D ;D

detaylı başlığı merakla bekliyoruz....
size iyi uykular
;D ;D

koroglu1414' Alıntı:
Hayır;o göl Seben göl'ü-ki karadeniz bölgesinin en büyük gölü;Abant gölüne gittiniz ise oranın yedi katı büyüklüğünde bir sunni göl henüz tam su tutmadı.

Wawww muhteşem bir manzara..Tabi çeken usta olunca...Evet Abanta'a gitmiştim,oralarda bir Gölcük'e gidemedim.Ama şahsen en sevdiğim yer Yedigöller.Özellikle bi dahaki gidişim inşallah sonbaharda olur.Varsa Yedigöller in sonbahar manzarası isterim,sararmış yapraklar yerlerde...Üstüne de iki aşık el ele giderken :p son cümlem şakaydı ama önceki gerçek.Sizin şahsi bir sayfanız var mı bilmiyorum ama yakında bakacağım inşallah.Fotoğraflarınızı görmek isterim.Öncekilerden biliyorum,emeğinize sağlık :smiley:

Bu arada festivale gelmekten vazgeçmiştim ama fotoğrafı görünce içime bir tereddüt düştü :s :s

lizz' Alıntı:
Wawww muhteşem bir manzara..Tabi çeken usta olunca...Evet Abanta'a gitmiştim,oralarda bir Gölcük'e gidemedim.Ama şahsen en sevdiğim yer Yedigöller.Özellikle bi dahaki gidişim inşallah sonbaharda olur.Varsa Yedigöller in sonbahar manzarası isterim,sararmış yapraklar yerlerde...Üstüne de iki aşık el ele giderken :p son cümlem şakaydı ama önceki gerçek.Sizin şahsi bir sayfanız var mı bilmiyorum ama yakında bakacağım inşallah.Fotoğraflarınızı görmek isterim.Öncekilerden biliyorum,emeğinize sağlık :smiley:

Bu arada festivale gelmekten vazgeçmiştim ama fotoğrafı görünce içime bir tereddüt düştü :s :s

Beraber balık tutacaktık ???

koroglu1414' Alıntı:

İzninizle kopyaladım ve masaüstü yaptım :smiley: İzin vereceğiniz doğdu içime :smiley: aboneyim biliyorsunuz önceden vermiştiniz sanırım...

cc286nc03' Alıntı:
Beraber balık tutacaktık ???

Gelmeyeşime herkesin bayram yapacağını sanıyordum :smiley:

Ben gelirsem balıklar da kaçardı zaten,benim balıktan yana olan kısmetsizliğimden bahsetmiştim :smiley: yazık olurdu size :smiley:

lizz' Alıntı:
Ben gelirsem balıklar da kaçardı zaten,benim balıktan yana olan kısmetsizliğimden bahsetmiştim :smiley: yazık olurdu size :smiley:

Biri balıkmı dedi.... :eek: bütün olta takımlarım yanımda olacak araçda standart donanım olarak duruyor zaten... ;D ;D

sayokan' Alıntı:
Biri balıkmı dedi.... :eek: bütün olta takımlarım yanımda olacak araçda standart donanım olarak duruyor zaten... ;D ;D

Hangi malzemeleri almam gerektiğini bile öğrenmiştim ama..... ::smiley:

Olur da son anda bana da bir fırtına eserse kimbilir orda olurum :smiley: :smiley:

Arkadaşlar listeye başlayabilirsiniz :smiley: ;) :D 8)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58408

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri