Ertuğrul Açıkgöz
Zirve
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
yok o kadarda kötü bir durum değil.. sizi korkutmuş olmayı istemezdim... ağaçlık bölgelerde mümkünse şapkalı gezmek boyun bölümünü kısmen kapatmak yeterli ... diğer kısımlar zaten gözle görülen yerler .. ben bu konuda uzman değilim.. sadece bilinen genel bilgileri hatırlatmak istedim.Bence çekinilecek bir durum yok .. sprey ilaç konusu sadece extra önlem ...lizz' Alıntı:Bu kene olayını unutmuştum,hatırlamak kötü oldu şimid :s :s Sivrisinek kovucu spreyi de sıkmam kolay kolay.Kimyasalları sevmiyorum.Ayrıca koruyucu krem de sürmesi gerekiyor etkinlikleri izleyenlerin.Bir de sprey sıkılacak olursa ohooo üst üste bunlar cilde iyi gelmez sanırım.Üstelik saç diplerine kene yapışması çok oluyor.Bu keneler uçuyor mu merakediyorum.Uçmuyorsa bile ağaç altında oturanların başlarına ağaçtan düşebilir.Saç diplerine de mi sıkılacak bu durumda?Kene vakasını yakın çevremdekilerden yaşayan sayısı hiç de az değil.Tırstım...