3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Merhaba arkadaşlar, mezeci_67 arkadaşımızın dediği bence eksik kalmış.Çilekmi yani hepsi güzelde Ereğli'den aldığım çilek harbiden çilekti.Fakat siz siz olun küçücük sepetle yol kenarında satanlardan almayın hem çok pahalı hemde altı başka çıktı.Satın aldım sepeti satıyor tabi ben altı ezikmi diye boşaltınca altı başka çilek çıktı parayı vermemiştim verdim çileklerini devam ettim Ereğli şehir girişinde yolun sağında bir teyze satıyordu hem daha güzel hemde daha ucuzdu yaklaşık yarısı gibi bir fiyata aldım.Teyzede 4 kasa vardı hepsini de aldım gelip eşe dosta dağıttım (o zaman durumlar güzeldi) bir minibüsüm vardı araba günlerce mis gibi çilek koktu hanım reçel yaptıki evdeki kokuyu anlatamam.
Eş dost doya doya OSMANLI ÇİLEĞİ yedi afiyetle.
Çileği biraz bilirim İzmir-Menemen-Emiralem (o zaman belde idi) orda da çok güzel çilek olur Menemen-Manisa yolunu kullananlar mis gibi çilek kokusunu alır.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

çanım cekti ,nerden bulacağım ben şimdi sisdağlı, :D :D :D

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa iki kişi olarak biz de katılacağız. İstanbul'dan ya cuma akşamı 7-8 gibi çıkacağız ya da cumartesi sabah 7 gibi. Hangisini önerirsiniz? Gece gelsek yol iz bulabilir miyiz? Çadır kurmakta zorlanır mıyız? Sabah gelsek yer bulur muyuz =)

lizz' Alıntı:
O zamanların üstünden çok vakit geçti ve bir daha kullanmadık zaten.Bilmiyordum zararlı olduğunu.Bahsettiğim göl değil küçük bir göletti zaten.Ama gölet için de yasaktır sanırım.Benim olduğum zamanlarda kopma olayı olmadı,bu bakımdan içim rahat en azından. :smiley:

Türkçe yazmıştım ama gene de yorumlama sorunu yaşayanlar var galiba!"Yasak olduğunu bilmiyordum"cümlesinine dikkat.Yani ben balıkçılıkta kendini methederek kuralları göz ardı edenlerden değilim kiii zaten balık tutma hobisini yaşamışlığım 20 yi geçmez.Tırıvıri ile avlanmışlığım da sanırım 1, 2 si seyir ile geçti.Ayrıca söylemek istememiştim ama birlikte gittiğimiz kişiler zaten jandarmaydı.Burası festival sayfası diye konuyu dallandırmamak için elimden geleni yapmıştım ama...Şimdi bir mesaj sayfasına sadece bir ünlem işareti de ben mi koyup gönderseydim acaba?Ama bu benim tarzım değil.Ayrıca her lafa atlamak da :smiley: Daha önce susmuştum ama bu birilerine iyi gelmemiş.Susunca da yaranamıyo insan bazen.Dünya hali..... :smiley:

cc286nc03' Alıntı:
Ben size işin tezat tarafını söyliyeyim ben senelerdir balık avlarım ama daha 1 tanesini bile yemedim ;D Tuttuğum balıkları mahallede ihtiyacı olanlara dağıttım bu zamana kadar. Ben sadece iş stresini atmak ve güzel vakit geçirmek için gittim hep balık avına.

Bu arada tırıvırı ile avlandığınızı yazmışsınıs. Bu tırıvırı denen illet şeyin göllerimize ve ordaki doğal yaşam alanını nasıl mahvettiğini bilmenizi isterim. Kanunen de yasak olan bu illet icat suyun içindeki dallara yada kayalara takılarak kopuyor ve gölün içinde kalıyor. Balıkç da geri alamadığı için ve misinada suda çözülmediğinden senelerce suyun içinde bir avcı olarak durarak kendisine takılan balıkları öldürüyor. Sizden ricam o tırıvırı denen illeti göllerimizin ve içindeki yaşam döngüsünün devam edebilmesi için kullanmamanız ve hatta kullananları gördüğünüz anda Jandarmaya ihbar etmeniz...

Demek siz de yakaladığı balığı yemeyenlerdensiniz :smiley:

Balık avı konusunda kendini methedip,kurallara uymaya gelince bildiğini okuyanlardan olmadığınız için sizi tebrik ediyorum. :smiley: Kurallara bile bile uymayan birini görmüştüm bu sitede bir ara ama ne ikaz ettim ne de sataşmasına cevap vermiştim.Benim imalandığım her mesaja sadece güleceğim,bunun nedenini de ben bilirim.Anlamak istemeyen insan karşısındaki ne kadar yırtınırsa yırtınsın hiçbişey anlamaz.Sataşmalara cevabım ekran başında gülmek olacaktır sadece ;D ;D ;D

rosengela' Alıntı:
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa iki kişi olarak biz de katılacağız. İstanbul'dan ya cuma akşamı 7-8 gibi çıkacağız ya da cumartesi sabah 7 gibi. Hangisini önerirsiniz? Gece gelsek yol iz bulabilir miyiz? Çadır kurmakta zorlanır mıyız? Sabah gelsek yer bulur muyuz =)

Buyrunuz geliniz :smiley:
Yol konusunda tercih sizin. Detaylı yol bilgileri yayınlanacak ama gece karanlığı yerine gün ışığını tercih edebilirsiniz. Yani siz bilirsiniz.
Gece gelirseniz çadır kurmayı dert etmeyin. yardım ederiz. 2 dk da hallederiz ::smiley:
Sabah gelseniz de yer bulursunuz.

300 km falan sanırım istanbuldan, 3-4 saat kadar sürer, dediğiniz gibi sabah daha uygun herhalde.. bakalım değerlendireceğiz hafta sonuna kadar. teşekkür ederim cevabınız için.

sabırsızca bekliyoommm.. :D

arkadaşlar bolu yakınlarında bolu merkezde yada bolu aladağlarda aracınız sorun cıkarırsa diye size bolu merkezde bulunan kemal ustanın numarasını veriyorum

kemal usta gsm 0532 334 23 42

esra s ana kızılderilinde numarasını vereyimde bolu merkezde cafesine uğra bir cayını iç sen ansıl olsa erken gidiyosun selamımı iletmen yeterli :smiley:) cayı içerken orda yaşananlarıda anlatır sana :smiley:) yada ben ünalla yangında yanan kişiyim demende yeterli oralardan duymuştu çünki sağolsun

Bir aksilik olmazsa cuma gecesi 01:00 gibi kamp alanında olacam ;D

Çadırını kurmak için cebelleşen birini görürseniz çıkarttığı ses için kızmayın o kişi ben olacam :'(

Zaten çadırı kuramassam arabanın tepesinde yatar uyurum :D

cc286nc03' Alıntı:
Bir aksilik olmazsa cuma gecesi 01:00 gibi kamp alanında olacam ;D

Çadırını kurmak için cebelleşen birini görürseniz çıkarttığı ses için kızmayın o kişi ben olacam :'(

Zaten çadırı kuramassam arabanın tepesinde yatar uyurum :D
Araç üstü yaz için iyi fıkırde.. hava raporlarınıda takip etmekte fayda var .(çarşambadan sonra bölgede şimdilik yağış görünmüyor ) ::smiley:

Demokraside çözüm tükenmez derler buluruz bir yolunu ;D

Yağmur yağarsa arabayı bir ağacın yakına yanaştırır hamağı gererim , üstüne de çadırı serdikmi tamam işte yağmurdan korunuruz. Yere de birşeyler serer yerde yatarız ;D

Amaç doğada olmak olduğundan arabanın içine girmem :D

merhabalar
biz pazar günü gelebileceğiz pazar sabahı servis durumu nasıl servis varsa nereden kalkıyor
bilgi verebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri