3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Arkadaşlar ,herkese merhaba ,sonuçta bolu aladağlar,aladağ göleti.katılabilirsem eğer benim defender bile bulur orayı, ;D ;D

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

son_kral_54' Alıntı:
evet mesajları takip etmekteyim.etme bulma dünyası. şimdi gülme sırası banamı geldi acaba?

Burdaki yazıyı kime ithafen yazdınız ?

tayfunsozer' Alıntı:
Ufuk Bey iyi günler.
Yol notu Okumasını bilmeyen yüzlerce kişiden biri olarak açıklamalarınız için yine de teşekkür ederim :smiley:

Tayfun Sözer

yol notu okumayı bilmeyen birine pek benzemiyorsunuz ya neyyyyyyyse :D :D

Benim lüferler kopyalanmış ortalarda geziyor telif hakkı istemem hadi neyse sözün kısası balıklar bağıra bağıra gitmedi
içine su koyulunca beyazlayan bir şeyin içinde boğuldular.

100_1149.jpg

100_1150.jpg

100_1174.jpg

100_1274.jpg

100_1269.jpg

tam piknik ne diyelim. dağ çilekleri .......galiba.?... balık vs deyme gitsin...

mezeci_67' Alıntı:
Benim lüferler kopyalanmış ortalarda geziyor telif hakkı istemem hadi neyse sözün kısası balıklar bağıra bağıra gitmedi
içine su koyulunca beyazlayan bir şeyin içinde boğuldular.

masada sadece 2 kadeh var galiba gerçekten hepsini 2 kişi'mi yedi? :D :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
masada sadece 2 kadeh var galiba gerçekten hepsini 2 kişi'mi yedi? :D :D

Orhan bey iyi akşamlar balıkların hepsini 2 kişi yemedi hepsi o kadarda değildi yiyenler birazdan damlar kadehsiz
olanlarda yediler. ;) ;D ::smiley:

freegraf' Alıntı:
tam piknik ne diyelim. dağ çilekleri .......galiba.?... balık vs deyme gitsin...

Sn Freegraf dağ çileği değil mis kokulu osmanlı çileği. (Tanışırsak reçelinden tadabilirsiniz) iyi akşamlar.

eyvallah hocam dağdaki adam ne der.o zaman düzeltelim OSMANLI çileği .sinüsler düzelirse tat tan ziyade kokusu daha makbul herhalde,tat tım kadar oldu sağolun.

Geçen seneki festivalden bir kaç görüntü kamp ve toplandıktan sonraki hali.

100_1298.jpg

100_1310.jpg

100_1257.jpg

freegraf' Alıntı:
eyvallah hocam dağdaki adam ne der.o zaman düzeltelim OSMANLI çileği .sinüsler düzelirse tat tan ziyade kokusu daha makbul herhalde,tat tım kadar oldu sağolun.

Hocam ben Osmanlı çileğini de tattım dağ çileğini de .

tat konusun da mahrum biriyim. fakat görüntü tarafı ise bana düşer.o zaman günü gelince osmanlı cileğini de yakinen tanımış oluruz.

mezeci_67' Alıntı:
Orhan bey iyi akşamlar balıkların hepsini 2 kişi yemedi hepsi o kadarda değildi yiyenler birazdan damlar kadehsiz
olanlarda yediler. ;) ;D ::smiley:

iyi akşamlar ,desene korkularım yersizmiş, :D(ziyan zebil meselesi)

freegraf' Alıntı:
tat konusun da mahrum biriyim. fakat görüntü tarafı ise bana düşer.o zaman günü gelince osmanlı cileğini de yakinen tanımış oluruz.

İhşallah efendim seneye festival haziran ortasına denk gelirse seve seve veya aynı tarihlerde yolunuz Kdz Ereğli ye dü
serse size çileğimizi sunmaktan mutlu olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri