2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,775
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,139
Güçlü'deki problem devam ediyor anladığım kadarı ile ben kafama göre istediğim zaman çalışacam istemediğim zaman çalışmıcam diyor ama ben de bu şekilde ne kadar idare edebileceğim bilemiyorum. Ustasını aradım arabayı bırakman lazım diyor. Bakalım nasıl çözeceğiz. Belki de düşündüğüm ikinci aracı alıveririm bu arada arkilerim...

Etiketler

Arabayla çıktım sanayiiye ve geze geze sinanlı köyüne kadar gittim. Yolda koyun sürülerini gördüm. Sonra arabayla Kirazdibi göletine gittim. Orada yürüyüş yaptım. Piknik yapan mutlu aileleri izledim. Sonra Güçlü'ye atlayıp evceezime geldim.

Arada sırada karavancılar da görüyorum Kirazdibi'nde. Güzel yer. Ben çok seviyorum. Bu seferlik oturacak yer bulamadım bu yüzden ayakta dolaşıp geldim Kirazdibi'ni...

Arkiler,

Yücel Hoca'nız yalnız yaşayan gariban bir öğretmen... Öyle yüzelerce bin liralık karavanlara binemiyor. Onun başağrısı Güçlü'sü var. Kamplarını gezilerini onunla yapıp mutlu olduğu bir araç...
Bana biz senin ne olduğunu biliyoruz dediler, sonra sen şusun busun dediler vallahi de yalan arkadaşlar kimseyle ne böyle bir şey konuştum ne de en ufak bir eşcinselliğim yok. Bu tamamen oçocuğu yalanı. Yani istesem öyle olurum da arkiler bu da bir suç değil ayrıca. Dilediğim gibi olurum. İstediğim gibi yaşarım. Ben ben olarak güçlüyüm. Bana iftira ederek de bir halt yapamadılar.

Hakaret eden, aşağılayan ve tahkir eden tipitipleriyle de bize hiçbir şey yapamadılar. Özgürce kamplarımızı yapageldik. Hala daha hem özgür yaşıyoruz hem de özgür kamp yapmaya da devam ediyoruz arkiler. Biz özgür bir kampçı gezginiz. Bizim cinsel tercihimiz de özgürdür.

Bu konu da asla bizim suçumuz günahımız değil. Biz istediğimiz gibi özgür yaşadık. Başkaları gelip bize çirkin bir şeyler yapıştırmaya kalkıştı. Gayet güzel kamp yapan bir insanız. Hiçbir şeyimiz de olduğu yok...

Bazılarının dertleri kamp yapmak değil. Onlar insanlara iftira atmak peşindeler. Bunların derdi üzüm yemek değil, üzüm yiyen insanları aşağılamak. Sen şusun busun falansın filansın diye iftira atıp durmaları hep bundan. Bunlarla da bize hiçbir şey olmadı. Dilediğimiz gibi olmakta da sonuna kadar özgürüz arkiler...

Halen tatil günlerinde Güçlü'me binip soluğu gölette alıyorum. Kendim piknik yapmasam da piknik yapan aileleri görmek hoşuma gidiyor. Gölet çevresinde yürüyüş yapıyorum. Gayet erkek bir insanım ve bu konuyla ilgili hiçbir problemim yok. Bana iki yüzlü aşağılık insanlarla imalar ederek saldırdılar. Bu insanların bu ikiyüzlülüğü sonuçta şizofren hastalığıma neden oldu. Oysa hayatımda kimseye bir yalan konuşmuş bir insan değilim ben Tamamen doğruları konuşurum ve dosdoğru yaşarım hayatımı arkiler...

Benim dilediğim gibi özgür yaşamaya hakkım var ve herkes de bunun farkında. Bu açıdan bir problemim yok. Gayet rahatım hayatımda. İstersem eşcinsel de olurum. Kimse bununla bana bir şey yapamaz. Ama sonuçta değilim işte arkiler.

Kimseye yalan söylemek gibi bir borcum yok. Özgür cinsel tercihimi SAKLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM. Saklıyorsam asla kimseden korkum olduğundan değil. Öyle yaşamayı tercih ettiğimdendir arkiler. Ayrıca bunu saklamıyorum da. Ben özgür yaşayan bir aseksüel Bay'ım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler