2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,307

Etiketler

Başkasının sofrasından yediysek içtiysek bile biz kendi nasibimizi yedik içtik arkiler... Çok da fazla da kimseden bir şey istemedik. Özgürce kendi gücümüz kadar yaşadık.

Biz dostuz. İnsanlarla dost olup, Dostça yaşadık. Bundan dolayı da pişman değilim. Bir daha olsa yine herkesle dost ve arkadaş olan Yücel Hoca olurum yine...

Arkadaşlar,

Bu hayat benim hayatım. Bu hayatı istediğim gibi yaşarım. Hiçkimse de sırf istediğim gibi yaşadım oldum diye bana bir halt yapamadı, yapamaz da...
Sen şöyle oldum böyle oldun diyorlar vallahi de ortada hiçbir şey olduğu yok. Tamamen oçocuğu yalanından başka bir şey de değil.
Gerçek şu ki, şöyle olsam böyle olsam bile bununla bana hiçbir halt yapamazlar arkadaşlar. Tamamen benim özelim ve her türlü istediğim gibi yaşamak da benim hakkım arkiler.

Yani ne olacak tı da? Yücel Hoca'ya bununla ne yapabileceklerini zannettiler? Belli ki ortada hiçbir şey olduğu yokken yalan yere iftira atan haysiyetsiz oçocuğunun tekiler...

Bugünki yürüyüşümü de yaptım geldim. Hava birazcık esiyor. Ama yine de çok soğuk değil. Öğretmen arkadaşlar yarın soğuk olacak diyorlardı okulda. Bakalım söyledikleri gibi çok soğuk mu olacak yarın?

Arkiler,

Evlenirken çok mutluydum ama boşanınca ikinci kez bir mutlu oldum. Bu benim hayatımda böyle gerçekleşti. Tek maaşımla büyük şehirde yaşamanın ve evli olarak bunu yapmanın zorluğunu ilk elden yaşamış görmüş ve bir daha da evliliğe tövbe etmiş birisiyim ben.
Şimdi tek yaşadığım hayatımda çok mutluyum. Yine ekonomik durumum çok çok iyi değil. Ama yine de eskiden de olduğu gibi gitmek istediğim her etkinliği bir şekilde yakalayıp yaşayabiliyorum. Ben kimseye hiçbir konuda yalan söylemedim. Yalan konuşan insanlarla yaptıkları saldırılarla da netekim bana hiçbir şey yapamadıklarını herkes gördü. Dilediğim gibi olmak ve yaşamak benim en doğal hakkım. Bunlarla bana yine bir şey yapamazlar. Yine saldırsalar yine yapamazlar. Yalanla hiçkimseye bir şey olmaz arkiler.

Benim dilediğim hayat yalnız yaşanacak bir hayat olarak karşıma çıktı. Ben de bu hayatı böyle daha güzel yaşamanın kitap okumak gibi birçok hobiye olanak sağlayabileceğini ve aslında yalnızlığın da kendince çok güzel olduğunu düşünüyorum arkiler...

Kısacası,

Yücel Hoca yalnızlığıyla mutlu olan bir insan haline geldi. Bunu hayat zorladı ama belki de yalnızlık içimde de vardı. Ben bir aseksüelim ve seks yapmaktan pek hoşlanmam. Yalnızlık bana sunduğu bütün olanaklarla benim için iyi bir seçenek bana göre...
Yine de ben bir kampçı gezginim ve benim çok sağlam kampçı dostlarım var beni hayata bağlayan arkilerim.

Ayrıca ailemin desteğini de her ihtiyaç duyduğumda alabildim. Eğer ablam destek olmasaydı şizofren hastalığı beni yer bitirirdi. Ama ablam ve yeğenlerim sayesinda bu hastalığı geçici olarak etkisini azaltmayı başarabiliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler