2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,279
Sevgi dilinden başka bir şey kullanmadım. İyi bir arkadaş ve dost olmaktan başka bir suçum olduğu yok. Ben bir kampçı gezginim. Kamp yapmayı, doğada bulunmayı severim. Kampçı dostlarımı severim. Hiçbir suç işlemedim. Dostlarımla özgürce kampımı yaptım ki iyi ki de bunları yaptım. Yoksa bu hayat yaşanmamış bir hayat olarak kalırdı arkiler...

Etiketler
Herkesin birarada olabileceği özgür kamplar gerçekleştirmek benim düşümdü, Ben bu düşü gerçekleştirdim. Her şeyi çok da iyi ve güzel yaptım ve herhangi bir suçum günahım olduğu da yok.

Beni engellemeye çalışanlar, Üzüm yemektense başka üzüm yiyenleri engellemek düşüncesinde olan insanların zihniyeti hiçbir şekilde umrumda değil. Ben özgür amacıma çok da güzel bir şekilde ulaştım.

Arkilerim,

Ben benim yanımda kim varsa onlarla kamp yaptım ve onları dostum da bildim. Dostluğuna ihanet eden tipitiplerle saldırdılar bana şuymuşum buymuşum diye... yalan arkadaşlar. Yalan olduğunu herkes gördü.

Bana 2013 yılında Karavantürk adlı sayfada iftira etmelerinin sebebi basit bir çekememezlik arkiler. Dilediğim gibi de hem olurum hem de istediğim gibi hayatımı yaşarım. Bana bunlarla bir halt da yapamadılar, yapamazlar da...

Arkilerim,

Ben özgür hayatını dilediği gibi yaşayan özgür bir kampçı gezginim. Bugün de Kirazdibi'ne giderek birazcık nefes aldım. Sonra birazcık arka balkonda oturdum. Sonra da dışarı çıkıp yürüyüşümü yaptım ve bu kez de parkta oturdum. İşte özgür bir kampçı gezgin olarak bugünüm böyle geçti.

1000044010.jpg

Arka balkon: Bugün burayı temizledim. Kuşlar pisletmişti çok. Süpürge ile halloldu.
Bu mevsimden sonra epiy kullanırım herhalde bu balkonumu.

Karavanımın olduğu yer evime 45 kilometre ve her gün karavana gitme imkanım malesef yok. Ama AYAŞ ve çevresindeki nefes alma olanaklarımı değerlendiriyorum. Evimin yakın çevresinde yürüyüp, Parklarda oturuyorum. Evimin arka balkonu da idare eder. Yazın gölge de olacak bu balkon.

Arkadaşlar,

Bizim tek niyetimiz kampçıdostlarımızla özgürce kamp yapmaktır. Bunun dışında ne bir niyetimiz oldu. Ne böyle bir şeyi dillendirdik. Biz özgür kampçı gezginiz. Başka da bir şey olduğumuz tamamen oçocuğu yalanından ibaret. Bunu da herkes gördü.
İnsanlara yalanla bir şey olmuyor arkiler. Bu aptalca suçlamaları kampçıdostlarıma yaptırdılar. Yine de yalan yalandır. Kimse bilmese o yalanın sahibi ve Allah bunun bir yalan olduğunu biliyor. Bize kimse lazım değil. Yüreğimizin içini Allah'ımız bilsin yeter.

Benim öyle her sene bir yere gitmeye bile durumum ve sağlığım elvermiyor arkilerim. Ben de kendi karavanımın olduğu kampıma gidiyorum yazları. Bunun dışında bazen de öğretmenevine falan gidiyorum. İdare ediyorum bir şekilde işte. Kendi nefsimi köreltecek kadar geziyorum belki de. Belki onu da gezmiyorum ama bunun hiçbir önemi yok. Karavancılıkta önemli olan barınmaktır. Kamp ortamında güzelce barınabiliyorsanız gezme konusunu çok da önemsemeyebilirsiniz. Aynen ben gibi arkilerim.

Ben taa en başından beri ücretli kampları seviyorum. Kamp ortamında biraraya gelmiş kampçıdostların çocuğu çombalağı keyfi bana da keyif veriyor. Kamp ortamında yalnızlığımı bile unutuyorum. Çünkü ben kampçıdostlarımı ve komşularımı gönülden seven birisiyim. Biraz çocuk gürültüsüne katlanabiliyorum ama bazen böyle bir sorun bile yaşamıyorum kamp yerimde. Okumak için bir sürü kitabım hep kitap okuyucumla benimle geziyor. Mobilden oyun oynayıp radyomu da dinleyebiliyorum. Bunlar bana fazlasıyla yetiyor. İlle bir yere uzaklara gitmek gibi bir DERDİM YOK!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler