2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,237
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,351
Ayaş'ta her şey güzel hoş da malesef gerekli hallerde gitmek için bir psikiyatrist yok hastanede. Mecburen Ruh Sağlığım ile ilgili konularda Kahramankazan'a gidiyorum.
 

Etiketler

Arkiler,

İnsan her gün yeni bir şey yaşayıp öğrenebiliyor. Bugün sadece yoğurda elma doğrayarak harika bir hafif tatlı elde edilebileceğini öğrendim. Sonuç lezizdi. Herkese tavsiye ederim bu tatlıyı deneyiniz.
 

Arkiler,

Bana dostlarıma ihanet ettirerek, Hakkımda akılalmaz yalanlar uydurarak bile hiçbir şey yapamadılar. İftira ederek en fazla yapılacak şey akıl hastalığı üretmek ve yaratmak başka da bir şey değil. Oysa biz bu güzel yollara hep çok güzel amaçlarımızla, Hep bitmek tükenmek bilmeyen sevgimiz ve dostluğumuzla çıktık. Bunu da herkes biliyor... Her şeyden önce dost olmak nedir? Bunu da ancak dostluğunun bedelini ödemeye yüreği olanlar anlayabilirler... Hayatta birkaç güzel dostum var. Varlıkları beni çok mutlu eden. Gerisi boş bir kabuk. Mış gibiler... Gerçekte varolmayan, gerçekten yaşamayan bir kitle. Onların bana biçtikleri rol gerçek de olabilirdi. Bunun da bir suç olmadığını herkes gördü, Defalarca defalarca defalarca yanlış kere yanlış yaptıkları halde bu insanlar çıkıp özeleştiri yapamıyorlar.
 

Acaba bunun çok tehlikeli olduğunu bile bile motosiklet kullanabilecek kadar çok seviyor muyum bu işi? Kuşkuluyum. Bazen bir motosiklet almanın ucuna kadar dibine kadar gelip gidiyorum sürekli. En güzel gezi aracım açıkara motosikletimdi. Ama yeri geldi çarpılarak düştüm de yerlere...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Mesajlar
1,533,750
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst