2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,009
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,073
Benim bir çekme karavanım var ve her zaman ücretini ödediğim bir kampta durur arkiler. Ben canım istediği zaman karavanıma gider kamp keyfimi ve zevkimi geçerim. Ben buyum. Bir kampçıyım arkiler....

Etiketler
Bugün kendime haftaiçi tüketmek amacıyla KOÇBAŞI NOHUT haşlıyorum düdüklüde. Haftasonundan hazırlıkları yapalım ki diyetimiz aksamasın. Artık bir diyetim var.

Arkiler benim de bir ailem var ve ailem beni çok sevip ayrıyeten de bana çok güveniyor... Onlar var oldukları için ben çok şanslıyım. Aksi halde bu Şizofrenle yaşayamazdım.

Ben yalnız yaşayıp kitaplarıyla mutlu olan bir adamım ama ailem dediğim insanlar da var. Kimsenin başını öne eğdirecek bir şey yapmadım da, yapamam da arkiler. Bu hayatımı dilediğim gibi özgür yaşıyorum ama gayet de herkes gibi birisiyim.

Karavanı ücretli bir kampta tutmak, Buna uygun bir bedel ödemek benim için en iyi seçenek. Ben bunun dışında bir şey zaten yapmıyorum arkiler. Derneklerimin etkinliklerini takip edeceğim... Kampçıdostlarımla kamplar yapacağım. Benim hayatım böyle arkiler.

DkCecCnj56Dun3GQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-2.jpg

Arkiler,

Kendilerini dost yerine koyduğum kampçı arkadaşlarım benim için çok özel ve güzel insanlar. Benim ruhuma bahar gelmesini sağlayanlar bu dostlarımlar. Bu dostlarımı kaybetmemem gerekir.

Soğuk kış günlerinde evimde sıcacık oturup kitaplarımı okuyarak kendimi mutlu ederim. Kitap okumak benim karavancılık dışındaki en önemli hobim. Çok farklı yazarları severim. Sevdiğim yazarlara 1000Kitap profilimden ulaşabilirsiniz arkiler...

Sevgili dostlar! 45 Yaşında bir adamım,
Bir kuşu olan,
Kitapları ve arkadaşları olan,
Kampçıdostları olan...
Çok akıllı harika öğrencileri olan...
Hayatında mutlu ve pozitif yaşamak isteyen
Basit bir insanım.
Ne çok param var. Ne de çok akıllıyım...
Herkes gibi topraktan bir canım işte ben de...
Kampçı ve Karavancıyım. Bununla övünürüm de...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,107
Kayıtlı Üye Sayımız
167,016
Kaydolan Son Üyemiz
Gewissen

Çevrimiçi üyeler