Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Ben aslında Kahramankazan'da olmak istemiştim. Karavanım orada ama malesef bu atamada Kahramankazan açılmamıştı. Yerimde kalsam Resen atama gibi riskler de vardı. En nihayetinde AYAŞ oldu ve ben burayı da çok sevdim.
Bu Cumartesi gecesi de evimde kitaplarımı okuyup, JOYFM dinleyerek vakit geçiriyorum arkiler. Bana göre bu hayat güzel. Kimseden ne bir şeyini istedim ne de başka bir şey istemişliğim var. Ben özgür bir insanım, özgür hayatımı dilediğim gibi yaşarım arkiler.
Yalnızlığımı bir kuşla paylaşıyorum. Ben hayatı böyle seviyorum. Yalnızlık başkasına korkunç gelebilir oysa ben yalnızlığa alışkınım. Kuşum da var bana arkadaşlık eden. Yeter.
Canım kamp istediğinde karavanıma giderim. Kamp bana gereken olanakları sunuyor. Bir tek kışın duş imkanı yok kampımda. O da olsaydı tam olurdu. Çok söyledim ama yapmıyorlar.