2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 769
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,042

Etiketler

1000040780.jpg

Cumartesi akşamı, Okuma keyfi....

Her Pazar olduğu gibi duşumu aldım, Traşımı oldum, Kıyafetlerimi ütüledim.
Şimdi de kağıt kürek işlerini yapacağız sonrasında yeni haftaya hazır olacağız arkiler...

Bugün ben ayrılırken Kirazdibi'ne bir çekme karavan geldi. Ayaş'ta epiycene çekme karavan görür oldum. Ben gerçekte bir camper trailerciyim ve CT görmeyi seviyorum.
Bugün gördüğüm CT bir ANKARAVAN yapımıydı.

Yine Risperdal'imin yazılma zamanı geldi. Cuma Gününe randevumu aldım. Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne... Ben ilaçlarımı aksatmadan kullanıyorum. Şizofrenim böyle iyi oluyor.

Ayaş'ta Psikiyatrist yok. Mecburen Sincan'a gidiyorum arkiler. Ayaş'ta pekçok işimiz Sincan'da çözülüyor. Örneğin ilçede camcı da yok. Anahtarcı da görmedim. Bazı şeyler yok. Burası 13.000 nüfuslu minik bir yer ama ben bu yeri çok sevdim arkiler...

Kirazdibi'ne her pazar gidişimde bir veya birkaç karavan görüyorum. Karavancılık için güzel bir yer. Ben çayımı termosa koyup doğanın çağrısına uyup buraya gidiyorum. Kirazdibi benim evime en fazla birkaç km mesafede.

Arkiler bazen basit şeyler bizi mutlu etmeye yetiyor. Ben bu işe başlarken yüz liralık çadırımla zaten mutlu olan bir kampçı olarak başladım ve zaman içerisinde ne yaptıysam hep bu beni mutlu etti. Belki motokaravanım da olsa o da beni çok mutlu edecektir. Ama hayat şartlarının getirdiği durum nedeniyle şimdilik bir Camper Trailer'ciyiz. Yani çekme karavancıyız arkiler...

Bu yüzden etrafımda ister CT olsun ister Motorhome olsun karavan görmeyi, Karavancılarla sohbet etmeyi çok severim.
Bazı insanlar karavanlarında uzun süreli yaşıyorlar. Bu benim için ayrı bir kulvar şimdilik. Ben karavanımı tatil amaçlı kullanıyorum. Ankara şartları benim karavancılığımı uzun süreli barınma olarak yapmama engel oluyor. Bu coğrafyada kışın kuvvetli don hadisesi sıklıkla yaşanıyor arkiler. Evimde rahat ve huzur buluyorum. Karavan tatil için. Onu bir ev olarak zaten düşünmem...

Bugün ben ayrılırken Kirazdibi'ne bir çekme karavan geldi. Ayaş'ta epiycene çekme karavan görür oldum. Ben gerçekte bir camper trailerciyim ve CT görmeyi seviyorum.
Bugün gördüğüm CT bir ANKARAVAN yapımıydı.
Oralarda bir iki gölet daha var sanırım hocam bir araştır istersen. Senin için değişiklik olabilir. Ayrıca karavanı kirazdibine koyma imkanı olursa yazlık sahibi gibi olursun :smiley:

Oralarda bir iki gölet daha var sanırım hocam bir araştır istersen. Senin için değişiklik olabilir. Ayrıca karavanı kirazdibine koyma imkanı olursa yazlık sahibi gibi olursun :smiley:
Yok arki, ben karavanımı hiçbir yere terk etmem. O ücretini ödediğim benim hakkım olan kampın köşesinde duracak...
Kirazdibi'ne daha çok giderim zaman içerisinde. Güçlü ve iyi bir termos güzel bir etkinlik yapmaya yetiyor. Yakınlarda başka göletler de var. Daha ben keşif yapmadım. Ama bu göletlerin çevresinde hazır yapılmış bir piknik alanı yok. Bakir durumdalar.
Kirazdibi'de piknik masaları var. Bugün sertçe esen rüzgara rağmen neredeyse bütün masalar doluydu. Halkın ilgisi de güzel buraya...

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,095
Kayıtlı Üye Sayımız
167,001
Kaydolan Son Üyemiz
cagliaria

Çevrimiçi üyeler