2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 742
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,393
Arkiler,

Şizofrenim nedeniyle uzun yollarda sıcakta ve uykusuz kaldığım durumlarda çok zorlanıyorum. Eğer şehir dışında bir şizofreni krizi yaşarsam bu beni seven insanlara bir yük olur. Beni toparlayıp geri getirmekte çok zorlanırlar. Bu yüzden artık şehirdışına gezi pek fazla yapmayacağım. Ben zaten bir kampçıyım. Herhangi bir yere kampa gidip mutlu olabilen birisiyim. Üye olduğum dernekler var ve dernek etkinliği haricinde de dostlarımla sözleşip etkinlikler yapabiliyorum. Ordan oraya gezip durmam veya ille uzak coğrafyalara gitmem gerekmiyor. Bu tip şeyler benim hevesim değil ve karavancılıkta da zenginlerin insanlara dayatıp durduğu anlamsız şeyler. Ben durup durduğum yerde de gayet mutluyum... Mutlu bir kampçı gezginim...

Etiketler
Karavanım Kahramankazan'da bir kampta duruyor. Ben de canım istedikçe gidip orada kampımı yapıyorum. Bu beni mutlu edecek bir kampçılık olayı olup hayatımda istediğim gibi bir değişikliği yaratmaya yetiyor. Ben kampta da çoğunlukla karavanımda okurum. Kahramankazan'daki köşem bana güzel bir mekan oluyor. Bu kamptaki kampçı dostlarımı da pek seviyorum. Gürültü patırtı fazla yok. Güzel bir karavanparkı ve kamp bence burası. Keşke kışın da sıcak duşu olsa belki şubat tatilinde de kalırdım o zaman... Şimdilik yazları Kahramankazan'da devam karavancılığa...

Arkiler bugün kendime hazır mantar çorbası ve makarna pişirdim. Bugünki öğünü de böyle yaptık. Hazır çorba ve makarna biraz karbonhidrattan zengin bir menü oluyor ama ben verdiği lezzeti ve keyfi seviyorum bu ikilinin. Özellikle Tarhana Çorbası ile Makarna ikilisine bayılıyorum.

Canım kamp istese de bazen günlük hareketlerle de doğada olma ve güzel bir gün geçirme ihtiyacını çözebilirim. Herkes gibi dinlenmek için parka gidebilir ve mutlu da olabilirim.
Özellikle metro güzergahı üzerindeki Harikalar Diyarı'na gitmeyi pek istiyorum. Bu da gelecekteki gezilerim arasında olacak arkiler...

aEJjwbZup_wb3n48&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb4-5.jpg

Allah herkesi gerçek sevgi ile nasiplendirsin inşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,088
Kayıtlı Üye Sayımız
167,000
Kaydolan Son Üyemiz
4H4L

Çevrimiçi üyeler