2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 584
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,860
Arkiler hiçbir felaket güzel anılar getirmez ancak 6 Şubat depremi epiy yıkıcıydı. Bu depremi geçirip hayatta kalmış olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ama pekçok kişi için bu acılar hiç geçmiş olamayacaktır. Yine de iyi olanların, sağ olanların olması çok iyi. Buradan bu vahim olayda hayatını kaybedenleri saygı ile anıyorum ve rabbimden yüce milletimize bir daha böyle acılar yaşatmamasını niyaz ediyorum.
Ayrıca bina yapanların aldığı önemli sorumlulukları yerine getirmediklerinde adaletin peşlerini hiç bırakmamasını dilerim. Herkes yaptığı işi iyi yapmalı arkilerim.
Ki insanlar da evlerinde rahat uyusun...

Etiketler
aL877SKhXOns09iM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb9-1.jpg

Arkadaşlar,

İnsanlardan hiçbir şey istemedim ve almadım. Tek istediğim pürüzsüz yalan dolansız bir dostluktan başka bir şey değil. Ben beni dostu olarak kabul edecek herkese bir dostum.

Başka birisinin kesesinden yediğim içtiğim birkaç bardak rakı ve biradan başka bir şey değil. Çok ayıbımı arasanız da başka bir şeyimi de bulamazsınız.

Onları da zaten herkes paylaşıyordu arkilerim. Arkamdan böyle bir pislik çevireceklerini bilemedim. Bilseydim onları da yemez içmezdim tabii ki.

Ama insanın bazı şeyleri yaşayarak öğrenmesi gerekli.

Arkadaşlar,

Özellikle yazılar yazan birisi değilim. İçimden ne gelirse onu klavyemden döküldüğü gibi paylaşıyorum sizlerle.... Ürettiğim içerik iyi bir okuyucuyu memnun edecek tarzda değil.
Ben ne bir YOUTUBER ne de İNFLUENCER olabildim. Farklı bir çizgim var. Ya seversiniz Ya da bunları okuyup durmaktan nefret etmiş çoktan beni takipi bırakmışsınızdır.
Ne olursa olsun yaptığı şeyleri hep GÖNÜLDEN yapmış bir insanım.

Bir yerden sonra akıl kapısı kapanır, Gönül kapısı açılır bazı şeylerde. Benim için de kampçılık konusuna sevgim hususunda böyle oldu. Bu sevgiyi her şeye rağmen tam gaz devam ettiriyorum.

Ben kendi gönlümde hep bir kamptayım. Benim bütün dostlarım hepsi kampçıdostlarım, Ve benim kampçıdostlarım da hepsi dostum aslında. Benim Dünya'm böyle. Size ters gelebilir bu Dünya...

Ben bu Dünya'nın herkese göre olduğunu iddia etmiyorum zaten.

Bu benim Dünya'm benim yaşamım, Kimse de bana hiçbir konuda karışma lüksüne sahip değil arkiler...

Arkadaşlar,

Şimdilik Çekme karavanım PİRİKAMP ve Kamp yapabilir kamyonetim GÜÇLÜ'den kurulu bir takımlayım.

Bu takımda FORD'u taa en başından itibaren güçlü bir takım arkadaşı olarak gördüm yanımda. Bana aracımın çeki demirini işletirken emniyet zorluk çıkardı arkadaşlar. Aracın orjinal teknik belgesini bulamayıp benden buna hakları var mı bilemiyorum ama yeni bir araç teknik belgesi istediler. Her araca normalde bir kez verilen bu belgeyi FORD benim için tekrar yarattı. Bunun sonucunda GÜÇLÜ'mle karavanımı çekebildim ve bundan da çok mutlu oldum. Ford TOURNEO parça bulunurluğu ile beni hep memnun etti. İster yeni ister çıkma her bir şeyi mevcut arkadaşlar. 90PS lik 200 küsür NM torkla benim 750KG civarındaki karavanımı istediğim her yere de hep GÜÇLÜ adını koyduğum bu FORD götürdü. Ben bu nedenlerle FORD'u bir takım arkadaşım olarak görüyorum.

Aracımın sanayii işleriyle çoğunlukla ilgilenen CAN OTO FORD MURAT USTA da benim FORD'u takım arkadaşı olarak benimseyip sevmemde çok önemli bir yere sahiptir.
Bazı şeyleri taksitlendirip karttan çeker. Bütçeme de yük olmaz. Bu sayede GÜÇLÜ ile birlikteliğimiz sürmeye devam ediyor. Onu hem üreten hem de yürüten ekipe güvenim tam.

Bakalım kısmette varsa Ahmet EFE ile beraber gideriz fuara da... Yoksa yalnız gideceğim. Bir Şubat haftasonunu değerlendirmek için hoş bir aktivite Fuar gezmek.
Aslında tüketim toplumunun edevatları oldukları için fuarları sevmiyorum. Ama hiçbir fuar da bana aslında almayacağım bir şeyi aldıramaz. Birkaç karavan ve birkaç dost görmek de iyi olacaktır.
Fuarlar elbette çağdaş Dünya'nın bir gereği arkadaşlar. Ancak bireylerin isteklerine hakim olabilmesi de önemli. Yoksa satmak isteyenlerin çokluğu belli ve ortada bu işin hakkını veremediği halde yapmaya çalışan pekçok insan da var.... Hem karavan üretmek hem de karavanla gezmek anlamında bu işin hakkını veremeyen birçok insan var. Bence insanlar mutlaka kiralayarak başlamalı. Özellikle de pahalı alımlar yapmadan önce kesinlikle karavan kiralayıp sizi mutlu edip etmediğini denemenizi tavsiye ederim.

Bu dünya sevgisiz bir dünya.
Dünyayı sevmeyenlerin, ağaçları, kuşları, bulutları, mavi göğü, akar suları, topal karıncayı, hasta kurbağayı sevmeyenlerin dünyası.
İnsanoğlunu sevmeyenlerin dünyası.
İnsanın yozlaşma belirtisi,
insanın sevgisizliğiyle başlar.
Yaşar Kemal

Yaşar KEMAL severim ama fazla ümitsiz değil mi düşünceleri?
Sevgi bir şeyimizi değiştirmeyecekse Sevmek neden var?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,993
Kaydolan Son Üyemiz
adnanmertkucuk

Çevrimiçi üyeler