2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 389
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,737

Etiketler

Evimdeyim. Evim evim güzel evim.
Bu soğuklarda kampa gitmiyorum arkilerim.
Benim karavanımın durduğu bir kampım var.
Yaz aylarında orada kamp yapıyorum.
Bunun dışında kış şartlarında evimde kalmayı
Ve kitap okuyup radyo dinleyip TV izlemeyi pek seviyorum.

Karavanım PİRİKAMP, Kampta dinlenmeye devam ediyor.
Ben evceezimdeyim. Bir yere gidersem de otelde kalacağım.
Soğuk umumi tuvaletler için günlük 1250TL vermem.

Sanırım bu tatilde günübirlik gezilerle yetineceğim arkiler... Otel, Yeme içme, Yakıt derken bir yere gitmenin maliyeti epiy artıyor. Evde kitap okumak, TV izlemek VB aktivitelerle yola devam...

Yine de belki çok sevdiğim Mudanya'ma birkaç günlüğüne de olsa kaçarım. Bakalım kısmet.
Daha bir gün de Metro ile Kızılay'a gidip orada balık yemek istiyorum.
Ankara'da Kızılay'da güzel balık yemişliğim vardır çok kereler.
Kızılay büyülü bir yer. Orayı severim.
OSB Törekent'den Metro Aktarması yaparak Kızılay gezisi yapabilirim bir gün.
Hem Kızılay'daki sahafları da epiydir ziyaret etmiyorum.
AYAŞ'ta yaşamaya başladıktan sonra hiç sahaf gezisi yapmadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

Çevrimiçi üyeler