2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,941

Etiketler

Tayinim Kahramankazan'a çıkmış olsaydı her istediğimde karavanımda olabilecektim. Olsun yine de idare eder. Her istediğimde yine karavanıma gidebiliyorum. Kışları karavanı sevmiyorum zaten. Bana göre karavan yaz işi. Buzz gibi tuvaletler, Soğuk duşlar. Donan sular. Karavanın içine ayakla giren suyun vıcık vıcık çamur olması gibi nedenlerle kışın sadece günübirlik karavanımda vakit geçirip dönüyorum canım istediği zamanlarda...
Yazları kamp yerini daha uzun süreli değerlendiriyorum. Yazın kampta duş da alabiliyorum. Bu imkan bizim kampta kışın yok malesef...
Ayrıca yazın ne olursa olsun gölgede karavanın önünde oturmanın keyfi de başka keyiftir hani.. Severim karavanımı. Yollarımızı ayırmıyorum onunla. Daha bir süre daha bana karavanlık edebilir PİRİKAMP'ım....

Karavanıma yaklaşık bir saatlik uzaklıktayım. Bu canım sıkıldığında karavanıma gidip bir havamın değişmesi için yeter bir uzaklık. Karavan çok yakında olsa belki yine çok iyi olmazdı. Kısmet işte, kısmetten öte köy yok demişler. Biz de artık AYAŞ'ta yaşar olduk...

Arkadaşlarıma doğalgaz faturası 2500 civarları gelmiş geneline benimkinin yüksek olması, evin büyük olması, kuzeye bakması ve altında daire olmamasından kaynaklı ama olsun ben doğalgaz faturamdaki bir miktar çokluğu kabullenmiştim çoktan. Yeter ki evim güzel ısınsın. Evimde huzur içinde yaşayayım...

Havanın eksi onbeş olduğu gecelerde kombim 50 derecede sürekli yandı. Oysa şimdi evde yokken 40 evdeyken 45 derecede yakıyorum. Bu miktar evi 22 derece ve üstünde tutmaya yeterli geliyor çok şükür...

Yine de Kahramankazan ve Ayaş arasındaki mesafe Kahramankazan ve Gölbaşı arasındaki mesafeden daha yakın. Eskisine göre konum avantajım var.
Karavan benim için bir tatil alternatifi olarak kalacak. Bunu karavanda yaşamaya dönüştürmek istemiyorum. Hem belki de sürekli yaşarsam bu kadar sevmem karavanı da...

Arkadaşlar,

Özel durumum var. Ben şizofreni hastasıyım. Bu yüzden uzaklara gitmiyorum. Ankara yakınlarında takılıyorum ki olumsuz bir durumda insanlar da bana çabuk ve kolay ulaşabilsin.
Sabit kampçılık benim için bu yüzden çok iyi. Evime yakın bir kamp alanı biraz huzur ve kitaplarım bana yeter...

Benim PİRİKAMPIMDA sadece yazlık kamp keyfini seviyorum. Ben bir sıcak su kampçısıyım. Arabamla da çıkmayacağım bu soğukta. Evimde oturup kitaplarımı okuyup çay kahve içip keyif çatacam. Otele vereceğim paracıklarım da banka hesabımda duracak şimdilik...

Mudanya'ya belki giderim diyordum ama oraya da gitmeyeceğim. Orada da en az günlük masrafım 2000 tutar. beş gün kalsam on bin lira masraf olur. Hiç gerek yok. Oradaki otelde de aynı kitaplarımı okuyorum sonuçta...

Ben bir kitap kurduyum arkiler. Ancak yorgun olduğum günlerde pek okumam. Haftasonu okurum genelde. Yorgun olduğum akşamlarda genelde bilgisayarımın ve Gezenbilirin başındayım. Ben bir Gezzenbilirciyim arkiler...

_Cv9njZHSy8HQRMg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb4-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR