2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 340
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,618
Bu tatilde belki Kahramankazan'daki karavanıma da giderim daha sonra. Şimdilik ilk günler evdeyiz. Ankara dışına hareketlenmeyi düşünmüyorum. Tatilde ekonomik davranmak benim için daha iyi olacak.

Etiketler
Karavanda daha çok okuyorum ve internetten radyo dinliyorum. Buna rağmen severim karavanımda olmayı. Belki günübirlik bile kaçabilirim karavanıma. Belki de konaklamalı yaparım. Bakalım Mevlam Neyler? Neylerse güzel eyler...

Stephen King severim küçük yaşlarımdan beri kendisini okurum. Bu üçlü kitaptan oluşan serisini hiç sevmedim ama yine de Stephen KİNG hatırına okumuştum. Şimdi dizisini izlemek de nasip oldu. Bence dizisi kitaptan daha güzel ama şu ana kadar kitapla aynı gidiyor zaten...

İzlenecek yapımlar Dünyası da epiy hareketli ve karışık bir mecra. Ancak yine de arada sırada da olsa bir şeyler izleyip mutlu olabiliyorum. Özellikle platformların bunda etkisi var ama ben TV+ tan izlediğim belgesel kanallarını da çok beğeniyorum. Belgesel izlemek beni dinlendirir bu nedenle haftaiçleri okulum varken sadece doğa belgeselleri izleyerek dinlenirim. Eğer seçimim TV ise.

Evde çayımı demleyip termosa alıp günboyu dibini görene kadar içerim. Arada sırada Kahve, Moka ve Türk Kahvesi içerim. Şimdi bir otele gitsem bu evdeki rahatım asla yok otelde. Bir sürü parayı boşa verdiğinden başka bir şey değil. AYAŞ'ta her şey var. Evde sıkıldım mı Kirazdibi göleti de var gezmeye. Başka gezilere de çıkacağım inşallah...

Ama termosumu alıp parka çıkmam bile benim için iç sıkıntılarımı gideren bir etkinlik oluyor. Zafer sitesindeki park benim için çok güzel. Hava da güzelleştikçe termosumu alıp alıp parka çıkacağım. Şu an dışarda oturup bir şeyler içmek için hava biraz soğuk arkiler...

Bugün MİGROS'tan MİGROS markalı Çamaşır suyu ve Yumuşatıcı aldım. Deterjan Grubunda MİGROS kalitesine güveniyorum ve bence ürünleri güzel. Eve temizliğe gelen hanım Domestos ister hep ama ben hep MİGROS alırım. Ben bunun kaliteli olacağına inanıyorum arkilerim.

Güçlü yeni kamplar yapmak için hazır. Ancak şu anda aklımda bir şey yok. Bakalım kısmet. Belki havalar güzel giderse arada bir NO:9 kampı yaparız. Pek severim orayı. Beni dinlendiren yerlerden bir tanesidir.

Çeltikçi NO:9 Kamp tam olarak videodaki cennetin bir köşesi olabileceğini düşündüren yerlerden birisi. Yazın ağaç gölgesinden yoksun çok sıcak olabilir ama kışın gitmek için bence dört dörtlük bir yer arkiler...

Kışın iç Anadolu'da rastlanılabilen -15 üzeri şartlar olursa mazotunuz donabilir ve hayati tehlikeler bile geçirebilirsiniz. En iyisi yanınızda güzel bir -18 tulumunuz olsun. Tulum kampçılıkta en güvenilir teknolojidir. Ben kışın çok sert geçeceği şartlarda kamp yapmıyorum ama Uludağ gibi yerlerde kışın kamp yapmak mutlaka ne yaptığını biliyor olmanızı gerektirir. Karavanın yüklenmesinde yakıta yedek yakıta ve zor durumlarda ısınmak için ekstra güvenlik sağlayan bir çözüme sahip olduğunuzdan emin olunuz.

Selam arkiler...

Bugün de sabah uyandım. Güçlü'mle OSB Törekent istasyonuna gidip evi temizleyecek bayanı aldım. Birlikte geldik. Fıstığa da uğrayıp poğaça moğaça bir şeyler yedik. Sonra eve geldik. Temizlik başladı. Ben kendime bir kahve alıp geçtim bilgisayarımın başına...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler