2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,166
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,020

Başkent Karavan'ın Pixel modeli hoşuma gidiyor. İkinci çekme karavan olarak alasım geldi bir tane bu ufaklıktan... Fiyatı 175 bin lira, 52 bin de Güneş paneli ve vebasto'ya istiyorlar...

Hava bugün epiyce soğuk. Bence kar bile yağabilir. Yarın sabah okulun önü buz olabilir çünkü bugün ıslaktı yerler. Okul biraz rampada. Ben Güçlü'yü aşağıda bırakıp yürüyorum genelde ama yerler buz olduğunda dikkatli olmak lazzım.
Bu sene karda kışta düşmeyeyim diye kendime decathlondan altı güzel bir yürüyüş ayakkabısı da aldım. Onu giyme zamanı gelmiş...

Güçlü'den indirdiğim Kamp Mutfak Setimi, Portatif tuvalet ve Çadırını vede başka malzemeleri de yeniden Güçlü'ye koyacağım. İnşallah bu seneki Şubat tatilimizde Güçlü ile takılacağız.
Seçtiğim kamplarda kalarak güzel bir tatil yapabiliriz umarım. Antalya tarafına gitmeyi planlıyorum. Hava orada daha ılıman olur belki...

Aslında kışın çekme karavanla gittiğim yerlerde ayrı bir keyif alırım ama onu yerinden çıkarmak çok zor iş şimdi. Tatilin bir bölümünde de Kazan'da takılabiliriz bu yüzden. Sırf Pirikamp'ın hatırı kalmasın diye...

Güçlü bir kamptan destek alındığında iyi iş görüyor. Mutfak ve Tuvalet yok tabii içinde arkilerim ama onun da küçük araç olmasının faydasını da çok görüyorum günlük hayatımda. Bu yüzden ondan vazgeçemiyorum.

Bugün pişirdiğim mercimeğin soğan salçasından ekmeğin arasına biraz koydum yedim. (Fazlaydı tencere için) çok lezizdi valla... Severim yemek pişirirken böyle şeyler yapıyorum bazen...

Aslında bu Şubat tatilinde Mudanya'da otel tatili de yapabilir. En azından dört yada beş gün Mudanya'nın sevdiğim lezzetlerini de tadabilirim. Şu anda daha kesin karar vermedim.
Kamplı tatilde Adrasan'da yiyecek uygun fiyatlı güzel lezzetler bulunabilir mi acaba? Mudanya'da bolca yiyecek var. Ayrıca fiyatlar da uygun oluyor genelde...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri