2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,278
Güçlü'mle yapacağım programımı...
Motokaravan mı kiralasam dedim ama değmez.
O parayı kamp yerine verir hiç değilse rahat bir tatil geçiririm.
Böyle düşünüyorum.

Arkadaşlar,

Kamplı gezi ve etkinlik programlarımı yalnız başıma yapıyorum. Ne lazımsa her şeyim var. Daha da bir şeye ihtiyacım yok. Özellikle kimseden bir şey istediğim yok.

Kampçılık hayatında size gerekmeyen her şey bir yüktür arkadaşlar...
Benim kamp yapmak için hiçbir zaman pahalı araçlara ihtiyacım olmadı.
Kampçılıkta para konusunu bazı insanlar maksatlı fıştıklıyor.
Amaçları seni kötüleyerek kendilerini tatmin etmek.
Başka da bir şey değil.
Kampçılık pekala donanımlı kampinglerde,
Basit çadır ve otomobillerle de yapılabiliyor.
Bir kampçı olarak cinsel tercihim farklı olsa bile,
Ben eşit bir bireyim. Bana bununla da bir halt yapamadılar.
Çok da iyi bir kampçı olduğumu çok iyi bilen dostlarım da varlar.

Ayrıca ben çok iyi bir öğretmenim,
Halen de aktif olarak bu işi sürdürüyorum.
Özel hayatımla ilgili bir şeyi kullanarak
Bana hiçbir fenalık kimse yapamadı arkadaşlar,
Bugün son derece saygın üç tane önemli Kamp ve Karavan Derneği'ne halen üyeyim...

Bu dernekler,
Türkiye Kamp ve Karavan Derneği,
Canlar Kamp ve Karavan Derneği,
Ankara Kamp ve Karavan Derneği...

Kampçıların insan yerine konması için gereken çabamı bu dernekler içerisinde kendimi temsil ederek gösteriyorum. Göstermeye de devam edeceğim.

Ben örgütlü toplumun önemine inandım ve kampçı dostlarımın faydasına olacak her türlü hizmetime bu dernekler içerisinde devam edeceğim.
Beni şunla bunla suçlayanlar asla özgür kampçılığıma engel olamadılar. Olamazlar da.
Ben özgür bir birey olarak toplumda haklarımla beraber varolmaya devam ediyorum arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri