2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,051
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 285,917

Dostlar,

Kimseye muhtaç olmadan yaşamaya çalışıyorum. Ben bir şizofreni hastasıyım. Kampçılık ve Karavancılığı biraz takıntılı olarak fazla seviyorum. Ama olsun bu benim bitanecik hobim sonuçta. Birileri iftira etti diye kafama taktım ama aslında bir sorun olduğu yok bence. Kendim takıyorum kafaya. Bu da benim hastalığım işte. Bir türlü bu meseleyi kapatamadım. Aslında basit bir hakaret meselesi. Herkes herkese hakaret edebiliyor. Malesef Dünya'da kötülerle yaşıyoruz.

Arkadaşlar,

Ben bir şizofren hastasıyım. Benim hayatımda en önemli şey Rexapin ve Risperdal'imi düzgün kullanmam. Kafamı gereksiz şeylere takıp yormamam, Rahat ve huzurlu bir yaşam geçirmemdir.
Benim için birinci derecede önemli olan şey sağlığımdır. Bu nedenle kafamı olmadık şeylere takıp üzülmeme hiç gerek yok. Ortada bir durum olduğu da yok zaten.

Ne hoş bir güzelliği vardır;
Hafif adımlarla, dünyadan gülümseyerek geçenlerin.
Kimseye bir kötülüğü dokunmadan yaşayanların.
Onurlu bir yaşamı seçenlerin...
Virginia WOLF

Arkadaşlar ben garibanın birisiyim. Yalnız yaşamaya çalışıyorum. Kimseden bir şey istemiyorum. Kendime kadarlık bir yaşamım var. Ben Yücel Hoca'yım. İçim sevgi dolu. Sevgi dolu bir Dünya'm var. Kimseyle aşık atamam. Benim kampçılığım kendi gücümün yetebildiği kadar kampçılık ve karavancılık. Her şeyin başı ekonomi. Beni de ekonomi sınırlıyor. Ama olsun kimselere muhtaç değilim ama hasta olursam muhtaç oluyorum da. Yani ben onurlu şerefli birisiyim. Kimseden bir şeyini istemem almam.

Ben dostlarım dediğim insanları gerçekten büyüklerim olarak görüyor ve seviyorum kendilerini. Sevmek bir suç değildir. Kimseye karşı bir yanlış yapmadım. Hiç bir canlıya zarar vermem. Ben böyle biriyim. Benim hayatımda sadece sevgi var.

Kimse yarınını bilemez. Belki hastalığım beni yine muhtaç bir duruma sokacak... Bunu bilemeyiz ki. Bir insan olarak büyüklenecek hiçbir nedenim yok. Aksine ben çok aciz bir insanım.

kHHnhbc94V1w_N_c&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.