2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,935
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,080
Arkadaşlar,

Bana yapılan tüm mobingler ve mahalle baskısına rağmen, ben istediğim gibi bir erkek olup özgürce yaşayabildim. Hiçkimse de dedikodu yaparak bana hiçbir halt yapamadı.
Dedikoducular, iftiracılar size bir şey yapamıyorlar. Kendinize inancınızı ve güveninizi kaybetmeyin. En önemli ve değerli olan sizsiniz, Siz iyiyseniz herkes iyi olur.

Ben kampçı dostları olan bir insanım. Arkamdan şöyle böyleymişim diye laf çıkardılar. Bununla da ne yapabilip yapamadıklarını hepimiz gördük...
Belki dedikodu ile arkadaşlarımın gözünden düşürdüler beni. Bazılarının benim özelim çok umrundaymış. Bazılarının da olması gerektiği gibi benim özelim hiç umurunda değil. Sonuç olarak benim özelim olan bir konu hiçkimseyi ilgilendirmez arkadaşlar.

Hiç de bir yanlışım, suçum günahım olduğu yok. Tamamen delikanlı bir hayat yaşayan özgür bir insanım. Ama velev ki öyle olayım ne yapacaklar yani bana bununla? Hiçbir şey yapamadıklarını herkes gördü. Dilediğim gibi olurum. İstediğim gibi yaşarım. Bu benim en doğal hakkım.

İstersem eşcinsel olurum. İstersem putlara yada ateşe taparım. Hiçkimse ne bunlarla ne de bunların dedikodusu ile bana bir halt da yapamaz.
İstersem çingene olur dağlarda gezer ateşler yakarım. Kimse de özgür hayatıma karışamaz...

Ben gayet güzel kamplarını yapan onurlu, şerefli bir insanım. Kimseden de hiçbir şey istemedim almadım. Bana aptalca dedikoduları ile hiçbir halt yapamadılar.

Eğer istediğim bu olsaydı yüzlerce kişinin katılacağı özgür kamplarımı düzenlemeye devam ederdim. Ama artık yalnızlığı ve huzuru daha çok seviyorum. Zaman değişti ben de değiştim. Geniş katılımlı kampları artık yeni gelen gençler düzenlesin. O işler benden geçti. Ben kampıma gider kitabımı okur huzurumu bulur mutlu olurum.

Ben herkesin aynı kampta kardeşçe dostça arkadaşça kamp yapabileceğini düşünüyordum bu yüzden geniş katılımlı kamplar düzenledim İzmir'in dağlarında... Çok da güzeldi yaşandı ve geçti o günler artık. Şimdi ben başka bir hayat sürüyorum karavanım Pirikamp ile.
Kimseden bir şey istemiyorum. Tek istediğim huzurumu kaçırmamaları insanların.

Ben yatırımımı dostluğa ve sıcacık dostluklara yaptım. Ne evim var, ne pahalı bir karavanım. Gariban bir öğretmenim. Ama özgürce harcadım paramı ve mutlu olarak gezdim sevgili ülkemi. Mutluyum.

Sevdim, Çok sevdim bu ülkeyi ve bu ülkenin çocuklarını çok sevdim... Eğitim-öğretime bir ömür harcadım. Hala daha aktif olarak öğretiyorum ve bundan çok mutluyum.

Bu ülkenin değerlerine ve aile yapısına aykırı bir şeyler yapmadım ve yapmam. Ben sadece arkadaşlarımla kamp yapıp eğlenmek isteyen herkes gibi basit bir kişiyim. Kampçı ve Karavancıyım. Bunun dışında bir özelliğim olduğu yok.

Arkadaşlar,

Yücel Hoca olarak istediğim gibi olup yaşamakta özgürüm ve bu şekilde olan hayatımı seviyorum. Şimdi kendime tellendirdiğim Türk Kahvesini içiyorum. Her zamanki gibi keyiflenecek bir şeyler buluyorum hayatta. Hayat da böyle yaşanıyor zaten. Hiçbir kimseye veya bir şeye aykırı yanlış ters bir yaşantım olduğu yok. Gayet doğal ve insaniyim arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR