2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,911
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 278,391
Arkadaşlar biz tam zamanlı karavanda yaşayan bir karavancı değiliz. Kamp ve Karavan benim için tatil ve haftasonu eğlencesi. Ama bunu bir barınma çözümü haline getiremiyorum kendime. Bunu birkaç kere denedim yapamadım. Evsiz yaşamak bana göre değil. Dolayısıyla tatillerimde değerlendiriyorum hem karavanım Pirikamp'ı Hem de hızlı kampervan Güçlü'yü... Bu da gayet yeterli ve güzel oluyor bence. Ben hayatımdan memnunum açıkçası.

Arkadaşlar,

Güneş ne olursa olsun yeni bir günde yeniden doğacak ve gökyüzünde parıldayacak!. Umudunuzu hiçbir zaman için kaybetmeyin. Her zaman bir çıkış yolu oluyor.
Ben bir şizofreni hastasıyım. Rexapin ve Risperdal denen ilaçlarım sayesinde yaşıyorum. Ama hayattan umudumu hiç kesmedim. Kendi sağlığım elverdikçe kampçılığımı ve karavancılığımı yine kendi şartlarımda sürdürebilip mutlu da olabiliyorum kendimce.
Size şunu demişler bunu demişler aldırmayın. Doğru bildiğiniz yolunuzda yürümeye devam edin her zaman. Göreceksiniz Allah büyük bir kapı kapatır başka başka kapılar açar. Dürüst olduktan sonra, vicdanınız rahatsa kimseyi kaale almayın.

Ben uzaklara gitmiyorum. Karavanım Kahramankazan'da kamp yerinde sabit durur ve orada kullanırım. Ben böyle bir karavancıyım. Karavancılığı böyle yapıyor ve bundan mutlu da oluyorum. Ben mutlu olduktan sonra bunu nasıl yaptığımın hiç önemi yok.

Benim kampçılık karavancılığım böyle arkadaşlar... Yazın karavanımda daha çok kalıyorum. Kışınsa çok daha az kalıyorum. Bunun dışında bir de Güçlü'mle kamplara gidiyorum o da ayrı bir aracım. Hızlı haftasonu kampları gibi kamplara Güçlü ile gidip gelirim. Karavanımda kalmak istersem Kahramankazan'a giderim. İşte böyle Yücel Gündüz kampçılığı ve karavancılığı arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Ben yalnız yaşayan birisiyim. Benim hayatı paylaştığım dostlarım Gezenbilirciler!... Onlarla dertleşiyor, mutluluklarımı bu satırlardan onlarla paylaşıyorum.
Ancak gerçekten yazdıklarıma hiç cevap alamamam beni üzüyor bazen. Keşke dostlarım da en azında bir halimi hatırımı soracak kadar bana değer verseler.

Son düzenleme:

Arkadaşlar bazı şeyleri ben de kafamda kuruyorum aslında kimsenin öyle bir iftira ettiği, yani güçlü bir şekilde iftira ettiği yok. Herkes benden razı, Allah'da onlardan razı olsun. Ben kendi halinde bir şizofren hastası adamcağızım. Takıntılarım var. Bunlardan kurtulamıyorum. Durum böyle biraz da.
Kendi halimde yaşayıp gidiyorum. Kimseye bir zararım yoktur. Ben artık dertlerimi derdo paşama anlatacağım. Sizlere anlatmıyorum. Bu son olsun.

Sevgili dostlar,

Kendi başıma ama delikanlı bir hayat yaşayan birisiyim. Ben bir Bursa beyefendisiyim. Yaşayıp gidiyorum bu hayatı işte böylece. Arkamdan dedikodu yaparak bana bir şey yapamadılar. Her zaman özgür olduğum gibi olup, özgürce yaşadım. Ve ben özgürlüğümle güçlüyüm.

Maişim hesabıma yatmış. Allah bereketimi arttırsın. Çok yüksek bir gelirim yok ama yaşıyorum ben de çok şükür. Devletimiz beni kimseye muhtaç etmiyor. Bu ay ilk defa Başöğretmen maişi alıyorum. Bu da güzel. Mesleğimde zirvedeyim. Allah'a şükürler olsun.

Benim yoldaşım olan Pirikamp ve Güçlü isimli araçlarım var. Bunun dışında pekçok kampçı dostum var. Bu hayatı güzel yaşayan birisiyim. Ben bir erkek insanıyım ve buna uygun bir hayat da yaşıyorum. Ayrıca ailevi değerlerimize ve Türklüğün esaslarına saygılı, vatanını milletini seven ve Atatürkçü bir öğretmenim arkadaşlar...

Kamplara gittim, özgürce eğlendim ve hiçbir suçum günahım olduğu da yok. Kampçılık insan içinde yapılır. Ben de hayatımı kampçı dostlarım içinde yaşadım. Onlara büyüğüm abim dedim. Bundan dolayı asla pişman da değilim. Ben doğru olduğumu kendi vicdanımda zaten biliyorum.

Ben öyle kimse ile aşık atabilecek birisi değilim. Kendi halinde az maaşlı bir memurum. Hayatta kimseden hakkım olmayan bir şey istemedim ve boğazımdan haram lokma geçirmedim. Basitçe görevimi yaparım, paramı alır kamplarda keyfimce harcarım. Önemli bir birikimim yok. Bir evim dahi yok. Fakirin birisiyim.

Son düzenleme:

Ben bir kitapseverim. Gezmeyi de severim ama gezmek benim için şart değildir. Ben kamp yapmayı, Bir yerlere kamp yapmaya gidip doğada olmayı severim. Sonra aracımda yatmayı ve güzel bir yerde uyanmayı çok severim. Ben bir kampçı gezginim. Ömrümde bütün kampçı gezginlerin sadece iyiliğini ve güzelliğini istedim. Asla negatif olmadım. Hep pozitifim.

Bir gün belki ben de hayal ettiğim motokaravana sahip olur ve onunla özgürce gezerim. Bunun için dua ediyorum Yüce yaratıcıya. Ayrıca bunun için düzenli birikim de yapıyorum. Bir gün benim de motokaravanım olabilir pekala...

O zamana kadar de elimde olanlarla idare ediyorum. Benim elimde olanlar da şimdilik bana yeterli geliyor. Çekme karavan bana rahat bir kamp imkanı sunarken aracımla da özgürce gezebiliyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR