Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Merhaba Arkiler...
Bugün de evimin yakın çevresinde birkaç fotoğraf çektim. Maksadım daha çok kısa bir yürüyüş yapmaktı. Arabaları ve bir tane de Traktörün resmini çektim. Traktör fotoğrafı çekmeyi pek severim.
Hayatımda bazı dedikoducu iftiracı aşağılık adamlar tarafından akılalmaz şeylerle suçlandım. Ortada bir suçum olduğu yok. Herkes gibi özgür bir insanım. Bana iftira ederek hiçbir halt da yapamadılar. Halen özgürce hayatımı yaşıyorum.
Sonuç itibarıyle herkes de istediğim gibi olup yaşayabileceğimi gördü. Ortada hiçbir şey olduğu yokken beni şu bu olmakla suçlayan herifler o***puçocuğu arkadaşlar....
Bütün dedikoducu alçaklara rağmen özgür hayatımı çok güzel ve delikanlı bir insan olarak yaşadım. Ben kimseden bir şeyini isteyip almadım ve bunu herkes biliyor. Ben kampçı dostlarımın kampçı dostu olan özgür bir insanım.
Şimdi evceezimde bilgisayarımın başındayım. Power TV açık ve Filtre Kahvemi içiyorum keyifle. Ben gücüm yettiği kadar kampçıyım. Öyle kimse ile aşık atamıyorum. Kendi halinde yaşayıp giden bir insancıkım.