2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,495
YpcpmxUlhmUGLkzE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-1.jpg

Arkadaşlar,

Ölene kadar insanlara bir dost olmaya devam edeceğim... Üstelik hakkımda ne yalan söylerlerse söylesinler herkesi dostluğumun ışığıyla kucaklayacağım yalnızca...
Negatif düşünceler beni esir alamayacak. Her zaman pozitif düşünmeye çalışıyorum.

Önemli olan Gönül Yapanlara denk gelebilmek, Yakıp yıkanlar her yerde varlar arkadaşlar...
Ben bu konuda kendime güvenirim. Kimseyi incitmedim.
Gerçekten güzel bir dost oldum.

Napiim, Tabiatım böyle!...

Harika bir şarkı...
Sanki beni anlatmış...

Yanarım bir sigara gibi küllerim dağılır,
Sönerim çünkü ateşim izmarite dayanır!...

Süper bayılıyorum.

Yana yana söndüm,
Çelindi gönlüm,
Yaşamadan öldüm...

Onurlu bir yaşamı kendi isteğiyle seçen birisiyim ben...
Varsın benim de yüz binlik karavanım olmayıversin...
Gerçi benim karavanlarım da yüz binlik karavan çoktan oldular,
Memlekette enflasyon denilen bir şey var...
Olsun benim yüz binlik karavanım hiç olmamışmış gibi düşünün siz yine de....
Ben çadırla da kamp yapıp bundan pekala mutlu olan birisiydim.
Yüz binlik karavana benim hiçbir zaman ihtiyacım yoktu belkide...
Gereksiz insanların gazına geldim...
Olsun iyi ki de gaza gelmişim.
Harika bir hayat hikayem var.
Çelebi'den başlamak üzere başarılı işlerle, güzel kamplarla dolu...
Hala daha da kamp yapmaya devam, Hem de full özgürce...

Hayat devam ettikçe birileri ekonomik varlığıyla öne çıkmak isteyecek.
Karavancılık da buna çok uygun bir hobi.
Gariban Yücel Öğretmen de,
Kendi ulaştığı zevkleriyle hayata devam edecek.
Bir şekilde PARA gerçeğini atlattığı,
Ucube karavanlarıyla bir yerlerde kamp yapmaya,
Ama her ne olursa olsun varolmaya devam edecek, ediyor...

Bütün bunun nedeni birilerinin ''Yüz bin liralık karavancıyla yüz liralık çadırcı birarada olamaz düşüncesini çoğaltmaya yeltenmesi. Oysa pekala oluyor da, hep oldu da, gelecekte olacak ta...

Çadır kampçılığını dışlamak, Karavancılıktan ayrı görmek pek olası bir görüş değil. Pek çok hikaye ufaktan ufaktan başlıyor insanda.
Çadır kampçılığının bu tabloda hiç kuşkusuz çok önemli bir yeri var.

Gerçekten onların söylediği zamanki değeriyle yüz binlik karavanı olan ancak birkaç kişi tanıdım. Bunlardan birisi Volkan KONAK'tır. Böyle bir karavanınız olması için hakkaten zengin olmanız gerekir.

Ancak karavancılık zevkini deneyimlemek için zengin olmanız bir şart değildir. Bunun böyle olduğunu pekçok insan bilmekte.

Bazen bir ağacın altına sereceğiniz uyku tulumundaydı mutluluk, Gerçek şu ki insan isterse her şekilde mutlu olabilir.

Hepinize bir karavancı dostunuzdan sevgiler. Ben bunun için gereken bedeli ödedim ödediğim bedel benim azmim ve çalışmamdı. Hiçbir zaman gerçek değeri yüz bini bulmadı.

Çelebi projesinin maliyeti beş bini geçmez. Ama bana yaşattığı mutluluğa paha biçemem...

Yine de şu bir gerçek ki ben gerçekten Yüz bin liralık karavanı olan bir adam olduğumda bütün karavanlar yüz bin lira etmeye başlamıştı zaten... :smiley:

Ben pekala çadırıyla da mutlu olabilen birisi olarak hep maddiyatı öne çıkaranlar karşısında yalnız kaldım. Ama aslında yalnız değilim. En kalabalık grup benim grubumdakiler. Yani pekala çadırı ile de mutlu olabilenler. Onlar en kalabalık kampçı grubunu oluşturuyorlar.
Aynı zamanda Dünya'da en çok sayıda bulunan kamp aracı standart otomobildir arkadaşlar...

Bir aracın kamp aracı olması için kampa giderken kullanılması yeter. Hiçbir ek donanımı olmasa bile kamp yaparken kullanılan bir araç kamp aracı olarak anılabilir sahiplerince.

Bunlar aslında hayatın gizlenmeye çalışılan, yok sayılan gerçekleri...

Sadece çadırıyla kamp yapan pekçok insan bununla mutlu olabilir. Ben kendime karavan da istedim yaptım da sonra bunu birileri ele geçirdi, Satın da aldım sonra.
Ben karavancılıkta para meselesinin çok önemli bir mesele olduğunu düşünüyorum. Çünkü hayalimdeki karavancılığı tam olarak yapamamamın nedeni hep maddi nedenler olageldi.
Şimdi de karavanımı bir yere koydum ve orada kampçılık yapıyorum. Benim düşüncem pekçok gezgin karavancının düşüncesine uymaz. Ama benim gerçeğim, benim yolum böyle.
Bu pekçok insan için de böyledir ve böyle olacak. Aksi halde zaten kamplar yaşayamazdı. Sürekli kalan kimseler olmasaydı kamplar ayakta kalamazdı arkadaşlar. Bu bir gerçek.
Kampsız karavancılık asla benim tarzım değil. Ben kullandığım suyun da, elektriğin de, paylaştığım adresin de bedelini bir şekilde kamp yerine ödüyorum. Ama uzun anlaşmalı ama kısa süreli ücret olarak bir şekilde mutlaka ödüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,163
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
OgunBalkan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.