2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,185

Yarın Kahramankazan yolcusuyuz. Yeni eve kaydımızı yapacağız Nüfus Müdürlüğünde randevumuz var. Sonra da karavana geçer dinleniriz. Gece de kalmaz belki de döneriz...

Bazen yemeğin ekmeğin bile tadını alamıyor insan. Yanlış insanlar insanın kafasını çok kötü karıştırıyorlar. Oysa yaşam basit, Yaşa gitsin... Kimseyi dert etme. Dilediğin gibi ol ve yaşa... Bunu hak ediyorsun. Sadece bir insan olduğun için...

Benim karavanım Pirikamp benim seçtiğim bir kampta duruyor ve ben istediğim zaman gidip karavan keyfimi ve zevkimi geçiyorum.
Karavanı başka türlü özgürlük olarak algılayanlar var. Bu işin içinde birçok fraksiyon var. Ben paralı kampingde kamp yapma fraksiyonundanım arkadaşlar...

Yeni evimde kayıtlı insanlar çıktı. Bu nedenle çok basit bir işlem olduğu halde e-devlet kanalıyla yapamadık. Mecburen Nüfus müdürlüğüne gideceğiz. Ben Kahramankazan'da halletmeyi tercih ettim. Umarım sorunsuz yetişir bir kerede hallederim.

Eğer Allah kısmet ederse Ayaş'ta da belli bir süre çalışırsam buradan sonra gideceğim adres kesinlikle Kahramankazan olacaktır. Çünkü ben zaten orayı istiyordum en başından beri. Olsun karavanım hala orada. Her istediğimde ben de gidebiliyorum tatillerimde...

İçtiğim filtre kahvelerin harika kokusu buram buram bütün evimi kaplamış yine... Kahve kokusunu çok severim. Şimdi de kendime çay demledim. Yarın saat 11 de randevum. Gece geç yatmamam lazım ki sabah erken uyanıp gidelim erkenden...

Ev tipi rahatlık benim için çok önemli. Çamaşırlarımı yıkayıp ütüleyeceğim. Kendimi temizleyebileceğim sıcak bir yuvaya çok ihtiyaç duyuyorum. Bir kamp bana bunları sağlamalı ki o kampta sürekli kalmayı en azından düşünebileyim. Yoksa soğuk tuvaletler buz gibi duşlarla bu iş çok zor.

Ben kampta yaşamayı hiçbir zaman yapamadım. Arada sırada birkaç gün kamp yapabilirim ama temizlenmeye en azından haftada bir yine evime gelmeliyim. Evin ve karavanın birlikte olduğu sistemleri yapabilirim. Sadece karavan benim yapabileceğim hadise değil. Hem de kamp yerinde olmama rağmen yine de karavanda sürekli yaşayamam ben bunalıma girerim.

Ben kombimi yakar evimde keyifle oturur sıcacık tuvaletimi ve duşumu kullanır hayatın da keyifli tarafında yer alırım. Soğuk tuvalet ve duşlar içimi üşütüyor düşündükçe...

Bir gün gerçekten çok donanımlı bir karavanım olursa o zaman içinde yaşamayı tekrardan düşünürüm belki de... Özellikle de emeklilikte bunu düşünüyorum. Kendime ev yerine karavan almayı düşünüyorum bazen...

Yine de zor benim için bu kararı vermek. Evsiz yaşam cesaret istiyor. O cesareti ben kendimde hiçbir zaman bulamadım. O cesareti kendinde bulan özellikle kadın karavancılara büyük saygım var.

lPOktk7FaxdAqF14&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb4-2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,163
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
OgunBalkan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR