2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,776
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 190,330

Yarın Güçlü ile Gülhane Psikiyatri Kliniğine bir yolculuk yapacağız. Artık iyice uzaklarda kalsa da doktorumla düzenli görüşüyoruz. Araba kullanmam için bir rapor gerekiyor onu alacağım.
Ben bir şizofreni hastasıyım. Hayatımı bu hastalığa rağmen gayet de güzel sürdürüyorum. Ama ilaçlarım falan çok önemli benim asla bir şeyi aksatmamalıyım. Doktorumu düzenli görmek de iyi oluyor.

Arkadaşlar,

İftira atmak ve saçmasapan yalanlar uydurmak konusunda çok hünerli insanlar karşımdakiler. Ben de hayatta tüm zorluklara rağmen varolmak konusunda epiy başarılıyım. Ben tüm yaşadığım zorluklara rağmen hala daha bir kampçı ve karavancıyım. Benim düşüneceğim ve yapacağım şeyler ancak kampçı dostlarımın faydasına ve iyiliğine olacak şeylerdir. Ben böyleyim benimle kim dostluk yapıyorsa onun dostuyum arkadaşlar...
Benim kampçı dostlarımla tanışmak isterseniz Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinde bir üye olarak kendinizi temsil edin. Bu kampçılık hayatımda yaptığım en iyi şeydi. Hala onların arasındayım. Dostlarımın arasında mutluyum. Ben her ne olursam olayım benim kampçı dostlarım, benim kampçı dostlarım olmaya devam edecekler. Bunu biliyorum.
Ayrıca çok güzel öğrencilerim. Harika öğretmen arkadaşlarım ve hayatımdaki pekçok insan benimle her ne olursam olayım dost olmaya ve yanımda olmaya gönüllü birçok insan var çevremde.
Kötülerin varlığına karşın hepten yapayalnız değilim. Hiçkimsem olmasa çok sağlam psikiyatristlerim var. Çalışmamın ve hayatın içerisinde olmamın daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Kampçılıkla ve karavancılıkla ilgili eylemlerim derneğimin çatısı altında sürecek...
Benimle gerçekten dost olanlara özel teşekkürler. Mazlumdan yana olarak önemli bir duruş sergiliyorsunuz.

Uzak da olsa dernek yemeğine katılmaya karar verdim. Çünkü kampçı dostlarımın arasında olmaya paha biçilemez bence... Cumartesi Gölbaşı'da Ulaşan'da olacağım inşallah...

Arçelik Çaycım aynı kapanma arızasını vermeye devam edince çöp tenekesini boyladı. Eskilerden evde kalmış bir çaycıyı şimdilik kullanıyorum. Yenisini ise Sinbo marka olarak sipariş verdim. Pahalı marka da alsam sonuçta zamanla bozulup gidiyor...

Bugün okulda arkadaşlar ikram ettiler, İlk defa hünnap yedim. Pek beğendim. Sitenin bakkalı getiriyor taze taze ondan aldım hemen. Pek sevdim. Elmaya benzer tadı olan bir meyve ama elmadan daha gevrek çıtır çıtır. Çok hoş yemesi var...

hunnap-nedir-hunnap-faydalari-nelerdir-5642809.jpg

Bugün çok yoğun bir trafik derdini çekerek Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktorum Bayezıd Garip'e zamanında yetişmeyi başardım. Ehliyetimi kullanmam için gereken raporu verdi sağolsun. Üç ay aracımı kullanabileceğim sonrasında yine rapor...

Kendime geçmişten kalma bir osmancık pirinç ile pilav demlendiriyorum. Yeni baldo pirinç te aldım ama önce eskiler kullanılsın hesabı.. İki evden baya bir eski bakliyatlar gelmiş dolabıma...

Karavan yapma paylaşımlarınızı tekrar okudum baştan sona. İlk kez yapana göre gayet iyi ilerlemiştiniz. Hayalinizde ki karavan için satın almak yerine her şeyi daha size uygun daha sağlam daha iyi yalıtımlı olarak su deposu daha büyük bir karavan yapmayı düşünüyor musunuz ? Çnkü ilki acemilikti. simdi tecrübe edindiniz. Daha farklı deneyimler yaşadınız. Bu sefer ki ustalık eseri olabilir. Bunu yapmak için yeriniz var mı bilemiyorum. Ama bir karavan yapım paylaşımı gelir mi gelirse sevinirim. forumda siz olmasanız foruma girmeyeceğim.

Milli Eğitim'den arıyorlar, BES'ime kaç para kesiliyormuş. Ben doktor peşinde ilçe milli eğitim benim peşimde. Geçen ay ne kadar kesildiğini bordromdan öğrendim de bildirdim. Sorun halloldu. 1226TL kesiliyormuş her ay, Çil çil paracıklarım. Neyse ilerde tasarruf olur emeklilik günlerimde kalsın.

Karavan yapma paylaşımlarınızı tekrar okudum baştan sona. İlk kez yapana göre gayet iyi ilerlemiştiniz. Hayalinizde ki karavan için satın almak yerine her şeyi daha size uygun daha sağlam daha iyi yalıtımlı olarak su deposu daha büyük bir karavan yapmayı düşünüyor musunuz ? Çnkü ilki acemilikti. simdi tecrübe edindiniz. Daha farklı deneyimler yaşadınız. Bu sefer ki ustalık eseri olabilir. Bunu yapmak için yeriniz var mı bilemiyorum. Ama bir karavan yapım paylaşımı gelir mi gelirse sevinirim. forumda siz olmasanız foruma girmeyeceğim.
Teşekkürler. Artık karavan yapmayı pek düşünmüyorum. Bu çok uzun soluklu bir serüvendi. Hatalar yaptım ve hatalarımın bedelini de ödedim bir taraftan. Bir daha karavan yapsam asla ahşaptan yapmam mesela. Her yıl boyayacaktım ama boyayamadım. Dış kısım yağmurdan deforme oldu bir süre sonra. Bunun gibi başka şeyler de olabilir. Mesela ilk yaptığım kaynaklar daha kolay korozyona uğramış olabilir vs. Kendi karavanını yapmak imkansızlıklar karşısında kocaman bir karavancı duruşudur. Ama ben bunu tekrar yapacağımı düşünmüyorum. Bence ustalık eseri bir karavan edinmek daha iyi bir fikir. İnsan bunu çeşitli biriktirme ve ödeme araçlarıyla finanse edebilir. Sonuçta kendin yapmaktan daha güzel bir sonuç ortaya çıkabilir. İlginize çok teşekkür ederim. Bu foruma emek sarfedenlerdenim. Burası özgür bir platform ve benim bu emeğim asla boşa gitmez. Bu konuda Sedat'a güveniyorum. Mutlaka forumu yaşatacak şeyler düşünüyordur. Burası karavancıların kutsal bilgi kaynağı olan forumdur. Bu pekçok insanın emeğiyle oldu. Ben bunlardan belki en önemsiziyimdir. Kendi halinde kamp yapan bir garibanım!... Sizlerle yeni yerler gezip paylaşmak istedim ama durumum yetmiyor gezmek bana göre değil. Sevgilerlee!...

Arkadaşlar, Ben bir gariban öğretmenim. Kimse ile aşık atabilecek bir durumum yok. Kendime yetecek kadar gezilerimi kamplarımı yapıyorum. Katılabildiğim dernek etkinliklerine katılıyorum. Kimseden maddi bir beklentim yok. Böyle bir şeyin sözünün edilmesi bile çok saçma, deli saçması.

Arkadaşlar,
Karavan yapmaya uygun bir yerim var. Bir sitede oturuyorum ve bol bol park yeri mevcut. Arazi de düz. Ama ben karavan yapmakla uğraşmak istemiyorum açıkçası...
Eğer karavanım Letafet'i edinecek kadar para biriktirirsem onu bir ustaya yaptırmayı düşünüyorum. Her şey ustasının elinden güzel olur bence...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,123
Kayıtlı Üye Sayımız
166,853
Kaydolan Son Üyemiz
var bir hayalimiz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR