2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,694
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 185,053

UYDU'yu ayarladım ve TV izliyorum. Daha önce Google Chromecast takılıydı. Onda Android uygulamalar çalışıyor ama TV kanalları çalışmıyor. TV Seyretmek için uydu alıcıya geçmek en iyisi...

Sevgili dostlar,

Ben evinde oturup kitap okuyan, TV izleyen, Radyo dinleyen. Herkes gibi bir kimseyim. Karavancılığımı sabit karavanıma gidip keyfimi geçerek yapıyorum. Benim karavanım dünyanın en güzel karavanı değil ama bana yetiyor pekala... Kimseden bir şey istemediğimi herkes gördü. Bu tip yalanlarla da artık insanlara bir şey yapamıyorlar arkadaşlar. İstediğim gibi de özgür yaşarım hiçkimse dedikodu yaparak bana bir halt yapamaz.

Özgür yaşayan bir insanım. Hayatımı full özgür yaşıyorum. Kimseye de bir şey açıklamak bir hesap vermek zorunda değilim. Ortada hiçbir şey olduğu yok. Dostlarımla gittim kamp yaptım olanın hepsi bu kadar...

Ben delikanlıyım, delikanlı yaşayan bir insanım arkadaşlar. Özgür hayatımı yaşar iken bundan asla vazgeçmedim. Bana yalancı oçocukları ile saldırdılar. Hiç de düşündükleri gibi bir şeylere neden olamadılar. Hayatımın her dakikasını saniyesini özgürce yaşadım. Bunun için son derece mutluyum. Ben iftiracıya boyun eğmem arkadaşlar.

Okulumdayım. Ayaş'ta Yeni evim güzel. Bugün uydumu da ayarladım. Arada Trt2 ye falan bakıyorum.
Hdmı çoklayıcıyı iptal ettim. Yanlış kredi kartımdan çektirmişim. Boşu boşuna kullanmadığım bir kredi kartıma borç yazıldı.

Trt 2, Trt Belgesel izliyorum genelde... Bazen de NTV'ye haberlere bakıyorum. Benim hayatımda Tv hemen hemen bu kadar kanalla var. Arada sırada Cartoon Network de izlerim bazen. Kral Şakir'i pek beğenirim orada..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,117
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR