2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,671
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 180,588
Bir sürü okunmamış kitabım var. Ben çok zengin birisiyim bu açıdan... Gerçekte hiç zengin olduğum söylenemez. Ama olsun ben de bu hayatın bir yerinde kendime bir düzen tutturmuşum, Kendi düzenimde yaşayıp gidiyorum işte. İlle de zengin olmam gerekmiyor. Karavancılık konusunda da bu böyle. Paranız yoksa oturduğunuz yerde oturursunuz ama siz yine de bir karavancısınızdır.

Yine millipiyango sitesine girip oyun oynadım. Küçük miktarlarda her bir oyundan azıcık oynuyorum. Bana düzenli bir kaybeden denilebilir. Ama bir umudum var mı? Var. İşte o küçücük umut için. Milli Piyango oyunları oynamak benim için bir zevk. Bundan bir şey doğrudüzgün hiç kazanmadım.

Benim aile dostlarım gibi gördüğüm kampçı dostlarım oldu. Ben bu dostlarım arasında hep mutlu oldum. Hayatı böyle yaşıyorum. Kimseden bir şey istediğim aldığım yok. Bunlar bir yalan arkadaşlar. Benim doğruluğuma ve dürüstlüğüme karşın yalanla saldıran adamlarla da hiçbir şey yapamadı kimse bana. Hayatımı istediğim gibi birisi olup özgürce yaşadım. Özgürce yaşadığım için de her zaman mutlu oldum. Bu da böyle sürüp gitti. Gerçekten bir dost olursanız kimse size bir kötülük yapamaz.

Karavancılık bir uğraş, bir hobi. Bu hobiyi yaparken illa ki de ayağı yanık it gibi oradan oraya gezmeniz gerekmiyor. Elbette hobinizi durduğunuz sabit yerlerde de yapabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Çok da hayatımdan memnunum valla.... Bir karavan alır bir kampa yerleşirsiniz haftasonları kampınıza gider keyfinizi geçersiniz. Kimse de sizi kendisinin anlayışında olmanız için zorlayamaz arkadaşlar. Bu iş bir gönül meselesidir. Paşa gönlünüz nasıl istiyorsa öyle yaparsınız kimse de size karışamaz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR