Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Çay makinem çok kireçlenmiş kendi kendisine kapanmaya başlayınca kireçten kaynaklandığını düşünüp bakkala gidip PORÇÖZ aldım. Onunla müdahale ediyorum. İnşallah sorun çözülür yenisi 2800TL. Eğer sorun çözülmezse yenisine sağlık..
Ben karavanda ancak arada sırada bir süre için kalıyorum. Sürekli karavanda yaşamıyorum. Bu beni zorlar. Ben sadece keyif için karavanımı kullanıyorum. Havamı değiştirmeye, bir değişiklik yaşamaya yarıyor karavanım.
Ayaş dolaylarında kullanmak için bi toros alayım diyorum. Buradaki sanayi ancak torosa bakabilir. Güçlü ile her problemde Şaşmaz'a gitmektense buralarda basit bir araba kullanayım diyorum.
Düşündüm de başka bir araç başka bir masraf kapısı, Şimdilik Güçlü benim sorunlarımı çözüyor. Böyle de kalsın. Bazı sorunlarda çekiciye biner Şaşmaz'a ustasına gideriz yine. İkinci araçtan böylelikle vazgeçiyorum...
Ne kadar basit bir araç da olsa torosun da kendine göre problemleri çıkar. Bunun yerine Güçlü'nün problemleri ile uğraşalım. O güzel bir kamyonet. Benim kamyonetim. Onu seviyorum.