Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Ben bir öğretmenim. Benim hayatım öğrencilerimle ilgilenirken gelip geçiyor işte... Bu hayatı sevdim ve ömrümü insanlara dostça yaşadım. Kampçı dostlarımın dostu olmaktan hiç vazgeçmedim.
Köftem hazır tavuk köftesi, Yanına biraz patates, biraz patlıcan, Biraz kırmızı biber, Bir de salçalı su ve soğan al sana yemek işte... Tini Mini Fırınım sağolsun.
Bugün Biraz Death Note ve Vikingler izledim.
Daha sonra da Tersyüz isimli Animasyonu izledim biraz.
Bugünlük yarıda bıraktım. Daha sonra devam edeceğim...
Bu hafta sonu canım evde pineklemek istiyor. Bol bol TV izleyip, Radyo dinleyip Kitap okumak...
Karavana gitmedim. Diğer haftalarda gidebilirim. Bir yerde duran bir karavanım olması benim için her zaman çok iyi. İstediğim zaman kampımı yapıyorum...
İnsanlara akılalmaz çirkin iftiralar atan adamlarla ben uğraşamam. Ben kamp yapıp herkesle de dost ve arkadaş olup mutlu olan bir insancıkım sadece....
Karavanımda kitaplarımı okuyup mutlu mesud yaşıyorum.
Ne kimseden bir şey istedim ne de kimsenin bir şeyine ihtiyacım var...
Benim mutluluğum ve benim zevkim olan karavan 3 metrelik bir Güney MİDİ.
Ben halk tipi bir karavancıyım. Pahalı özelliklere verecek çok param yok.
Kendi keyfimi geçirdiğim karavanım benim için en güzel karavan....
Yücel GÜNDÜZ Karavancılığı ile ilgili daha geniş bilgiye www.pirikamp.com sayfamı ziyaret ederek ulaşabilirisiniz.