2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,527
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 168,405
1000024036.jpg

Mutfağım yerleşti, Salon da yerleşti sayılır bugün. Küçük odaların yerleşmesi yarın sürecek. Eşyalarım uzun zaman lojmanda bir depoda kapalı kalmıştı. Birçok şeyime yeniden kavuşma duygusu yaşadım bugün.

Bugün Ocağı takmaya gelen tesisatçı arkadaş ocakta kaçak tespit etti, Dirseğinden kaynaklanıyormuş değiştirince düzeldi. Çok sevindim. Taşınmaya o kadar çok masraf oldu ki ocağı yenileyecek durumum kalmamıştı. Devlet bize aynı yer olduğu gerekçesiyle yolluk vermiyor ama taşınmaya para harcarken hep işimizi harç borç görmeye çalışıyoruz. Ayaş'a taşınmam şarttı. Gölbaşı'dan gelgit yapmayı fazla kaldıramazdım. Karavanda da uzun süreli yaşamı sevmiyorum ben. Benim karavanım birkaç günlüğüne havamı değiştirmeye yeterli geliyor, Bu da bana yetiyor. Ayrıca ben kamp koşullarında kamp yapmayı seven bir kampçıyım. Karavanda yaşam bana göre değil. Çok iyi altyapısı olan bir kamp lazım bunun için bana. Bu da olmayacak şey, çok zor ülkemiz şartlarında...

Aynı katta oturduğum komşum dün akşam dolma göndermişti. Bugün de kendi bahçelerinden domates biber göndermiş. Böyle insanlık ölmemiş derdirten insanlar hatırına dönüyor bu Dünya bence!
Doğalgazım açılırsa neredeyse normal yaşam şartlarına eriştim. Artık buzdolabım bile var. Doğalgazım açılmadığı için henüz çok bir şey pişiremiyorum. Ama küçük tüpüm var istesem pişiririm de artık. Mutfağım yerleşti tencerelerim tavalarım hepsi nihayi yerlerine ulaştı. Bir tek ocak yok ama esas mesele doğalgaz konusunda da banyo meselesi. Umarım o da kısa bir sürede çözülür.

Arıcıoğlu ile ikinci taşınmam. Beni bu sefer de hiç üzmediler. Güzel bir taşıma şirketi. Ankara dolaylarında olup taşınma işi olanlar bu önerimi dikkate alsınlar.

Bir sürü çay kahve fincanım varmış... Artık Şehr-i Angara'dan gelecek kampçı dostlarıma evimde çay kahve ikram edebilirim... Ben kampçıdostları olan bir insanım ve bununla her zaman için gurur duyarım. Kendi doğrularımı yaşıyorum. Benim doğrularım dostluk, kardeşlik, güzellik...
Yok evine gelmeyiz diyen kampçı dostlarımı güzel bir pastane var. Orada ağırlayacağım. Pastaneleri hep sevmişimdir. Bu bahsettiğim pastanenin çayı güzel. Kahvesi de güzeldir herhalde...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,105
Kayıtlı Üye Sayımız
166,836
Kaydolan Son Üyemiz
fhalat

SON KONULAR

Geri