2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,371
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,555

Bütün cumartesi birisini bekledim. Adam evi için ilana yazmadığı halde 60000 depozito istedi. Ben de kendisine hayırlı işler dileyip kapattım. Bazen şaşıyorum bu Dünya mı çılgın yoksa ben mi çılgınım diyorum kendi kendime...

Hepimiz insanız. Önemli olan bu gökkubbe altında hoş bir sada bırakabilmek. Ayrıldığım yerlerde hep iyi kalpli güzel bir insan olarak hatırlanıyorum. Bu bir insan için güzel bir duygu. Önemli olan toplumda sizden aşağıda olanların sizi nasıl gördüğüdür. Örneğin evinizi temizleyen insan acaba sizi nasıl birisi olarak görüyor? Ben istediğim gibi olma ve yaşama hakkına sahibim. Artık herkes de bunun farkında.

Kaldı ki evinizi temizleyen temizlikçi sizden aşağıda bir insan değil. Bu da bir Yücel Hoca Gafı oldu. Kimse kimseden aşağıda değil. Gerçek bu!...

Benim burada anlatmak istediğim şey o değil zaten. Önemli olan sizden güçsüzlere nasıl davrandığınız...

Son düzenleme:

Ben bir şizofreni hastasıyım ve hayatımı psikiyatristlerime borçluyum. Kendilerini buradan saygıyla selamlıyorum. Teşekkürler Dr. Bayezıt Garip. Dr.Rahmi Cihan ve sayamadığım tüm diğerleri.

Onurlu bir Türk öğretmeniyim. Yerli ve Milliyim. 25 Yıldır Kampçı ve Karavancıyım. Çokları ile aynı kampta bulundum. Çokları ile Ateş başında muhabbet ettim. Yalnız da takılırım ve bunu da dert etmem.

İnsanların yararı için kurduğum çoğunluğu kendi kampçı dostlarımdan kurulu EGEKAMP adında bir grubum var. Grubumuz özgür bir platformdur.
Kampçı dostlarımın yüksek yararı için bu grupla ilgilenmeye devam edeceğim.
Siz de bir kampçıdostsanız hadi içeri girin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR