2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,238
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,828
Pek çok yeri seviyorum ama Angara'ya olan aşkım bambaşkadır. Burası bir kampçı gezginin yaşayabileceği güzel bir yerdir arkadaşlar... Başka bir ilçeye tayinim çıksa bile Angara'da olmaya devam edeceğim. Belki de uzun bir süre...

Kahramankazan'daki sabit kampçılığım sürüyor ve sürecek. Bir karavanda hayatımı sürdüremem. Belirli standartlarda giyinmek ve temizlenmek zorundayım. Hiçbir kamp yeri kışın sıcak bir duş sağlamıyor. Evde olmak psikolojime de daha iyi geliyor. Rahat ettiğim bir evde olmam şart. Arada gidip kampımı yapıp kendimi mutlu edebilirim ama kamp halinde yaşayamam. Ben bu şartlarda bunu yapamam. Çok daha iyi kamp alanları olmalı yada karavanım o kadar donanımlı olmalı ki kamp alanının tuvaletini ve duşunu kışın hiç kullanmam gerekmesin. Yine de çamaşır ve ütü yine sorun. Onlarda olmalı. Yani bana şu yürüyen ev denilen karavanlardan birisi olması lazım.

Kahramankazan güzel sakin bir kamp ve bana istediğim şeyleri sunuyor. Öyle aman aman da uzak değil. Pekala haftada bir gidip bir değişiklik yapmaya, kamp ortamını solumaya uygun bir yer. Oraya verdiğim para da aylarca verdiğimi düşününce bir yekün tutuyor ama o kadar da yüksek bir bedeli yok. Benim keseme uyuyor bu kampın uzun süreli kiracılarına uyguladığı ücret politikası, gayet başarılı.

Tek sorun şu, Sabit bir yere para verdiğinizde bir de gidip dışarıda başka yerlere para vermek istemiyorsunuz. Arkadaşlarınız farklı kamplara da gidiyor olsa siz yine kendi kampınızda olmak istiyorsunuz ki bu da çok doğal zaten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR