2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 133,617

-VFYqU0bRjYMhkTg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-2.jpg

Buraya da Güçlü'mle çekilmiş yakışıklı bir fotoğrafımı koyayım. Biz gönlümüz yettiğince delikanlı bir kampçı gezginiz arkadaşlar. Bizim delikanlılığımız bize fazlasıyla yeter...

Öğrenci sayısı az olduğu için daha yoğun öğrenci sayılarının olduğu yerlere alıyorlar bizi bir şekilde. Bu tayinler ondan var. Ama ben heyecanla acaba daha isteğime yakın bir yer olabilir mi diye bekliyorum. Henüz başvuru paneli açılmadığı için neresi var neresi yok göremiyoruz. Sabahtan beri de nereyse başında beklediğim halde açmayacakları tuttu paneli. Benim öncelikli istediğim yer Kahramankazan daha sonra da diğer tercihler. Belki şehiriçinden de gelebilir bir yer Ya nasip...

Son yıllarda branşımın derslerini istikrarlı bir şekilde azaltıyorlar. Ankara'ya gelen öğretmen sayısı da çok fazla o yüzden bu tayinler gitgide daha bir zor hale geliyor öğretmen açısından.

Sonuçta Resen atama var. Yani sen istemesen de seni bir yere atadıkları atama. En sonunda o var. O yüzden tayinimin Ankara ili genelinde her yere çıkma şansı var.
Eğer hiçbir yere çıkmazsa kendi kurumumda kalabiliyorum. Bu da işin iyi tarafı. En azından çıkmazsa halim nice olur diye kaygılanmıyorsun, Yine kendi yerindesin. Ama kendi dersin dışında derslere de giriyorsun haliyle...

Gittiğim yerde yine benzer öğrencilerim olur, Sıkıntı çekmem ama sınıf sayım artacaktır. Bu durumda haftalık girdiğim saat sayısı artabilir. Çok artarsa boş günüm bile olmayabilir. Ama ek ücretim de artar. Ben boş günü tercih ederim ama ekders ücreti almak da iyi bir şeydir.

20 Yıldır sürdürdüğüm öğretmenlik beni zengin birisi yapmadı ama kimseye de muhtaç olmadım. Hayatımı yaşayıp gidiyorum ben de...
Eğer iyi biriktirirsem 2037'de güzel bir motokaravanım olabilir. Bu zamana kadar normal gezilerimi de donanım uğruna paradan kısmadan yapabilirim.
Sağlığım yerinde olursa bütün bunlar bir zenginliktir. Anlayabilen için...

Yani sadece sahip olduğum araca bakarak benim zenginliğim hakkında yanlış bir yorum yaparsınız.
Örneğin geziler yerler, kalınan kamplar, Yapılan organizasyon ve geziler bunlar da hepsi benim zenginliğimin bir parçasıdır. Ayrıca ben karavanımda okuduğum için okuduğum kitaplar da benim için bir zenginliktir.

Okuduğum kitaplara 1000Kitap sitesinden bakabilirsiniz.

Yani aslında en önemli insan zenginliği o insanın sağlığıdır. Sağlığınızı bozacak her tür mikropu kendinizden uzaklaştırın. Bu mikroplar insan da olabilirler. En başta da insan olan mikrop türlerini hayatınızdan çıkarıp atın veya etkisizleştirin.

Çelebi izci kampında....jpg

Buraya da ilk karavanımla çekilmiş yakışıklı bir fotoğrafımı koyayım. Hey gidi kampçılık yapmakla geçen güzel yıllarım. Nerelere gidiverdiniz? Yaş oldu 43. Dolu dolu yaşadım hayatımı. Hiçbir şey için de pişman falan değilim. Çok da güzel yaşamaya devam ediyorum arkadaşlar....
Resimdeki ilk karavanım Çelebi, Benim yardım almadan yaptığım ilk karavanımdır. 2010 civarlarında izmir dolaylarında yollarda idik...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

SON KONULAR

Geri