2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,910
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,710

Zahir mistik özelliği olan ve doğu kültüründen öğeler içeren bir yolculuk da içeren bir roman. Çok sürükleyici bulmadım ama sırf Paulo Coelho yazdı diye okunur.

Ben istediğim gibi oldum, Dilediğim gibi yaşadım. Beni seven de oldu sevmeyen de. Arkamdan ipe sapa gelmez iftiralar uyduran da oldu. Kimse benim olan özel hayatıma karışamaz. Ben bir şizofreni hastasıyım. Eğer ortada bunun ötesinde bir şey olduğum olsaydı şimdiye kadar çoktan beni harcarlardı. Sadece biraz akıl hastalığım var ama bununla yaşamaya çalışıyorum. Buna da iki yüzlü iftiracı, dedikoducu pislikler neden oldu. Ama ben bunları da aştım. Hayat devam ediyor...

Bu yanlış bir düşünce olsa ve geçmişte beni çok üzmüş olsa da ben çevremdekileri kampçı dostlarım olarak görmeye devam ediyorum. Her şey dostluk ve sevi için... Bu benim hayatım ve benim kaderim.

Ben bir daha ağır krizler yaşamamayı umuyorum. Hiçbir şey bir tek bile şizofren atağı geçirmeye değmez. Benim ne olduğumu ailem gayet iyi biliyor. Gerisinin hakkımda ne düşündüğü gerçekten hiç de önemli değil. İki yüzlü toplum yüzünden çok büyük bir rahatsızlık atlattım. Bu kadarı da bana yetti de arttı...

Benim dostlarımdan da pekçoğunun dostluğumun harbiliğini iyi bildiğini düşünüyorum. Sonuçta bazıları kayboldu ama dikkat ederseniz 25 yıldır derin acılar ve krizler de yaşasam ben ortadan hiç kaybolmuyorum. Demek ki o kadar da sanal değil kendime dostlarımla yarattığım, sevgi ve barış dolu sanal Dünya...

1000020011.jpg

Bu hasar Güney Karavan'ın Kayaş'taki bahçesinde büyük ihtimal bir taş vuruğu gibi bir olayda oldu. Karavanımı birkaç sene önce Vahit Usta'da biraz genel, kapsamlıca bir bakıma soktuğumda bu şekilde macunla tamir edildi.

1000020012.jpg

Bu hasar Demetevlerde otururken karavanımla boks maçı yapmak isteyen birisi tarafından verildi.

1000020013.jpg

Bu hasar karavanım Karagedik'te okul bahçesindeyken muhtemelen köyün çocukları tarafından verildi.

Karavanımda daha bir sürü böyle onu özel ve orjinal yapan hasarlar, hatalar kusurlar var.

Buna rağmen hala keyifle kullanıyorum bu karavanı.

Bu karavan benim karavanım, Pirikamp. Onu özel yapan pekçok
şey var...

Karavanım eskiyor, Zaman akıyor. Onun gibi ben de eskidim. Yeri geldi hatalı, kusurlu oldum. Ben bir insanım bunlar çok doğal. Sonuçta beni de doktorlar aldılar ve yeniden bir şekilde hayatıma dönmeyi başardım. Bunun için 2012 yılından beri benimle uğraşan bütün Psikiyatristlerime ve özellikle de ablama ve bazı çok özel insanlara minnet borçluyum.

Ben bir Şizofren hastasıyım. Buna rağmen kendime yetebiliyor olmam ve kendi hayatımı yaşamam çok değerli bazı Psikiyatristlerin bilgisi, görgüsü ve deneyimi sayesinde mümkün oldu. Bunlardan çok içten şükranlarımla anacağım birkaç çok önemli doktorum var. Bunlar Özcan Uzun ve çok değerli ekibi, Yine aynı ekipten Bayezıt Garip ve diğer doktorum da Rahmi Cihan'dır. Bu doktorlarım hepsi benim çok kıymetli doktorlarım olup kendilerine çok teşekkür ediyorum buradan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR