2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,747
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,540
Hermann Hesse'den Siddhartha'ya başladım. Harika bir kitap ve ustalıkla yazılmış bir öyküye benziyor. Sayfalarda uçarcasına ilerleyerek 70inci sayfaya geldim.
Yedi tane daha Hermann Hesse kitabını E-Kütüphaneme ekledim. İnşallah onları da okurum. Hermann Hesse beni mutlu eden bir yazar...

Bugün de 3 kmlik yürüyüşümden sonra sırasıyla Vikingler, Andor ve Walking Dead dizilerinden birer bölüm izledim. Şimdi KOBO okuyucumu güncelleme yapıp şarja taktım. Biraz bilgisayarda takılacağım. Sonrasında yine kitap okuma saatim gelecek...

Bu yaz daha karavanıma sadece birkaç kez günübirlik gittim ama olsun bu da güzel. Evimde olmayı seviyorum. Tatil de evimde harika geçiyor. Herhangi bir yerde evimdekinden daha iyi ve rahat olamazdım. Bu yüzden evimde yaptığım ve beni mutlu eden şeylere önem vermeliyim ve bunları yapmaya devam etmeliyim. Kahramankazan'da da olmaya devam edeceğim. Karavanım Kazan'da durmaya devam ediyor. Ben de her istediğimde Kazan'a gidip karavanımın keyfini ve zevkini sürüyorum.

Benim çekme karavanım boyutunda bir karavanı çekmek için aracım uygun bir araç. Bu sebeple hiç sıkıntı yaşamadım. Çekme karavanlar gittiğiniz yerde kurulduğunuzda aracınızı özgür bırakıyor. Bu nedenle çok önemli bir seçenekler. Özellikle her sene bir kampa gidip geri dönecekseniz bence mutlaka bir çekme karavan tercih etmelisiniz. Benim özentim ve hayranlığım zaten hep çekme karavanlar üzerineydi ve ben kamp hayatını da pek severim. Bu yüzden kendime yakışır bir karavan macerası geliştirdim. Benim maceramda kampa gitmek ve oradan hizmet almak en birinci amaç. Bu yüzden bundan sonraki araçlarım ve motokaravana geçişim de geç olacak, Çünkü ben sahip olmak istediğim her şeye zaten sahibim. 2037'ye kadar hiçbir değişiklik yapmadan gidebilirim bile. Ama daha başka çekme karavanların da lezzetini tatmak istiyorum. BE sınıfı ehliyet almak istiyorum mesela. Motokaravana geçiş işlerinin hakkaten aceleye getirilebilecek bir tarafı da yok. Zamanı gelirse her şey olur zaten...

Benim kişisel karavancılık maceramla ilgili daha çok bilgi edinmek için www.pirikamp.com kişisel blogumu takip edebilirsiniz.

1000019039.jpg

Eskişehir yolunda poğaça yedim. Birazdan yola revan olacağız. Bursa'ya doğru sürüyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR