2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,692
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,867

Çayım fincanımda soğumadı yine bu akşam,
Kitap okumasam bile internetten okuyorum.
Ama kitaptan okumak daha zevkli.

Mona ROSA'nın yazarı Sezai Karakoç'un da wiki girdisini okumadan geçemedim. Kendisinin kitapları KOBO'da yok. Basılı sipariş etmem gerekenler arasında olacaklar eğer Sezai Karakoç okumak istersem. Mano ROSA'yı okudum çok beğendim ama ben giriş seviye bir okuyucuyum ne okusam beğeniyorum.
 

Bu arada KOBO bir internet sitesi, cihaz adı ve bir platformun genel adı. KOBO'da bulabildiğim şeyler bütün basılı şeyler arasında epiy sınırlı malesef ama KOBO'dan aldığım şeyler yasal olarak benim oluyorlar ve bunu seviyorum. Cihazıma binlerce ekitap yükletebilirim ve biraz araştırırsam bunu yapmayı ben de becerebilirim ama o zaman yanlış bir işe karışmış olacağım. Dünya'da her şeyin bir bedeli var, Kitapların da öyle olmalı ki basılıp veya dijital ortama kadar gelip bizlere kadar ulaşabilsinler. KOBO'da kitaplar ucuz benim meselem aradığım kitapların bazılarını KOBO'da da bulamamak. Mesela hiçbir Stephen KİNG romanını KOBO'da bulamıyorum.
KOBO kitap okumak, kitapları saklamak ve taşımak için uygun bir çözüm sunar. Okuyucumu seviyorum. Daha 25-30 kitaptır birlikteyiz ama bana epiy hizmet gördü.
 


Evim bana iyi bir okuma ortamı oluyor ama karavanım da bana iyi bir okuma ortamı oluyor. Ama ben bu yaz daha çok evimi seçtim ve bunda iki şeyin önemli payı var,

1. Raks vantilatörüm evi soğutmasa da beni serinleterek iyi iş çıkardı.

2. Google TV cihazım televizyonumu ayrı bir zevk haline getirdi.

Evim rahat. Ama karavanıma da gideceğim tabii ki de... Karavanda okumaktan çok büyük bir keyif alırım. Okuduklarıma hızlıca şu linkten göz atabilir, isterseniz incelemelerimi okuyabilirsiniz.
 




Bugün de Vikingler'i, Star Wars Andor'u ve Walking Dead'i izledim TV'mden....
Şimdi bugünün ikinci duşunu aldım. Hava çok sıcak bazen günde ikinci duşumu alıyorum.
Yürüyüşümü de yaptım. Şimdi kendime bir kahve alıp bilgisayar başına geçtim
Ve Radyo Eksen'i dinlemekteyim...
 














Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,018
Mesajlar
1,527,319
Kayıtlı Üye Sayımız
166,764
Kaydolan Son Üyemiz
MuratBurakMetin59

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst