2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,002

Şaşmaz'daki elektrikçim çok iyi bir usta. Ona yaptığı işlerde güveniyorum. Tekrar güvenilir bir elektrikçi bulmak zor. Orada parça konusu da sorun olmuyor. Tek sorun biraz uzak olması...

Kitapta bir Maria tarifi yok. Maria'nın neye benzediği okuyanın hayal gücüne bırakılmış. Böylece herkesin kafasında başka bir Maria oluşuyor. Zekice...
On Bir Dakika

On Bir Dakika

On Bir Dakika, dünyanın en eski mesleği üzerine kurulu bir aşk masalı. Paulo Coelho'nun kahramanı güzeller güzeli Maria, pek çok genç kız gibi iyi bir eş, sakin bir yuva değil, serüvenler, aşklar, zenginlikler hayal etmektedir. Bu hayallerin peşine takılıp ülkesinden çok uzaklara, İsviçre'ye sürüklenir. Dilini bilmediği yabancı bir dünyada, hayallerini gerçekleştirmek uğruna garip serüvenlere karışan genç kadının cesareti yanında ilkeleri de sınanır. Maria, birçok kadının ömür boyu adımını atamadığı bir eşikten geçmektedir: kendini, bedenini, ruhunu ve cinselliğini tanıma. Aşk ve cinsel özgürlük, zenginlik ve yoksulluk, utanç ve cesaret, çıkar ve özveri, söz simyacısı Paulo Coelho'nun Maria için katı gerçeklerle dokuduğu düşler dünyasının çelişkileri. Maria'nın serüveni nasıl biterse bitsin, her şeye rağmen 'Dünya yalnızca on bir dakika süren bir şeyin çevresinde dönüyor.'

Tofaş Şahin'ler Gölbaşı Sanayii'sinde de rahat rahat her şeyi yaptırılacak bir araba. Parçası da bol, ucuz. 1.6 tüplü bir şahin alasım geliyor bazen. Okula daha uygun fiyata gidip gelmek için.

Ama buna gerek yok çünkü sigorta ve muayene masrafları çok yüksek. Ben yılda yaptığım 10000 km ile ancak 13500TL tasarruf edebiliyormuşum. Ekstra aracın sigortası da o kadar olacağı için buna gerek yok görünüyor. Ama Şahin Doğan Kartal grubunda parça da çok ucuz işin güzeli...

Nereye gidersen git evin gibi rahat edeceğin bir yer yok. Biraz da canım bir yere gitmek istemediği için evdeyim bu sene yaz tatilimde. Canım Kazan'a karavana da gitmek istemedi daha. İsteyince gideceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 645678

Ben bir öğretmenim ve hayatı bir öğretmen olarak yaşayıp anlamlandırmak zorundayım. Devletimin bana verebildiği miktar ancak zorunlu ihtiyaçlarımı karşılamaya yettiği halde senelerdir karavanımla geziyor ve kendimce mutlu da oluyorum. Öğrencilerim için iyi bir örnek olmak benim için çok önemli bir konudur. Kampçılığımı bütün öğrencilerim bilirler ve buna sevgi duyanları da pek çoktur. Geçmişte İzci kamplarında görevli öğretmen olarak bizzat yer almışlığım bile var. Benim için öğrencimin düşündüğü ve yaptığı her şey çok değerlidir. Belki öğrencilerim de bir gün benden görüp gerçek bir kampçı olurlar.
Tebrikler kardeşim çok güzel şeyler yapıyorsun benim de karavanım var imkanım dahilinde zaman zaman geziyorum. Severek yapılan her gezi ve kampın değeri ölçülemez, insanın ruhunu bedenini dinlendiriyor herkese tavsiye ederim.

Tebrikler kardeşim çok güzel şeyler yapıyorsun benim de karavanım var imkanım dahilinde zaman zaman geziyorum. Severek yapılan her gezi ve kampın değeri ölçülemez, insanın ruhunu bedenini dinlendiriyor herkese tavsiye ederim.
Sn. Savaşva, Teşekkürler. Size de iyi geziler ve karavanınızla mutluluklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,995
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR