Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Bu Sanayii işleri herhalde motokaravanım olunca beni çok zorlar. Kalabalık ortam sıkışıklık ve kocaman araçlar. Karavanların servise ve bakıma götürülmesi de epiy zor bence. Yaşasın Güçlü yoldaş. O var olduğu sürece özgürce gezmeye devam...
Arkadaşlar ben bir kampçıdost'um ama artık yazları otel tatili de yapıyorum. Bunu çok seviyorum. İster kamp olsun isterse otel ben bunu çok severek yaparım.
Ama benim Kazan'da duran bir de karavanım var. Ona da gideceğim sonuçta bu yaz...
Karavansız, Otel tatili için Akçakoca’dayız. Şirin ve güzel bir deniz kenti. Akçakoca. Karadeniz çok ihtişamlı, ucu bucağı görünmüyor hırçın da biraz galiba, kocaman dalgalarla dövüyor sahill…
Çok kararsızım bazen ama seviyorum bu yönümü de, Sonuçta bu kararsızlık da benim bir parçam. Sonradan canım Akçakoca istemedi. Vazcaydım. Paramın iadesini alabilicem.
Amaaan bir sürü kötü iftiraydı, kötülüktü uğrştılar insanlığımla şuyumla buyumla ne oldu? Yine istediği gibi olan dilediği gibi yaşayan insan benim. Sonuçta rahat olun kötüler insanlara bir şey yapamaz.
Bugün BİM'den dondurulmuş Bamya aldım ama onu yarın yapacağım. Bugün bir bekar insan erkeğinin en iyi kurtarıcısı sucuklu yumurta iş başında. Sucuk dediysek sucuğumuz da çakma tavuk sucuğu...
Yarın Sanayii'ye götürecektim Güçlü'yü onu da iptal ettim. Arızayı takip edeceğim, Tekrar yaparsa bir çözüm arayacağım. Belki de gelip geçici bir arızaydı. İnsan bilemiyor ki...