Arkadaşlar,
Sağlık ve ekonomik nedenlerle gezi tercihlerimi değiştirmeye karar verdim. Artık kendi özel aracımla gezmekten vazgeçiyorum. Her yere otobüs veya trenle seyehat edip ucuz otellerde kalarak şehirleri gezeceğim. Benim yaşadığım Ankara şehrinden aşağı yukarı her ile otobüs var. Ulaşım konusunda sıkıntı çekilmeyecektir.
Bir süredir gezmediğim için gezi anısı paylaşamıyorum. Yıllık olarak yaptığım bu başlık da gündelik hayatımdan gelişmeler verdiğim bir başlık olarak devam ediyordu. Ancak çoğu insan bu başlığı okumuyor bile. Ben dostlarımla iletişimde kalıyor olsam da çoğu insan bu iletişime bir anlam veremiyor. Aslına bakarsanız bazen ben bile bir anlam veremiyorum.
Gezi anısı paylaşmayı ve genel olarak dostlarımla paylaşmayı çok seviyorum. Ama artık ben bu başlıkta yazmayacağım ve insanlar da benim gündelik hayatımla ilgili gelişmeler şeklinde devam eden bu başlıktan rahatsız olmasınlar.
Bundan sonra gezilerimi gittiğim şehirlerle ilgili ayrı ayrı başlıklar halinde forumun Gezi bölümünde paylaşmaya karar verdim.
Böylece gezilerim artık görmek isteyenler için daha bulunabilir ve okunabilir olacaklar.
Günlük olarak yazdığım bu başlığa artık sadece izlediğim filmler ve okuduğum kitaplarla ilgili fikirlerimi yazmaya karar verdim.
Benim BLOG sayfam
www.pirikamp.com aktif olmaya devam edecek. Beni takip edin arkadaşlarım.
Son olarak sizleri çok seviyorum. Zengin olmadım ve güzel bir motokaravanım henüz olamadı ama gezmeyi hep sevdim ve seveceğim.
Yurdumu şehir şehir gezmeye devam edeceğim...
Hepinize sevgilerle...
Karavancılığım Kahramankazan'da devam edecek. Kamp hayatından paylaşımlar da yine bu başlıkta yapacağım.